Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
#Fuckcancer - Tillfällig vinnare | Sussis Fitness

#Fuckcancer – Tillfällig vinnare


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Precis så som rubriken \”Tillfällig vinnare\” känner jag mig som. Jag har fått besked att det inte fanns någon cancer i lymfkörtlarna och behöver därmed ingen mer behandling. Jag slipper alltså cellgifter och strålning. Men varför skriver jag då \”tillfällig vinnare\” borde jag inte vara glad och lättad. Jo, men det är klart jag är, jag är överlycklig. Jag har livet kvar och kan kalla mig frisk. Men  innan jag är helt frisk förklarad kommer jag åka på kontroller en gång var tredje månad till en början och sen kommer det dras ut på tiden upp till 6 måndare mellan gångerna. Men inte förrän efter 5 år är jag helt friskskriven. Finns inga garnatier när det gäller denna sjukdom.
Jag är verkligen så tacksam och glad att jag just nu inte längre är sjuk i cancer att den är borta. Men oron finns ändå rotad i mig, kommer den komma tillbaka och när i så fall? Jag är som jag tidigare sagt en positiv person. Går självklart inte här och deppar ihop och tänker på det hela tiden. Men kommer bli påmind om det varje gång jag åker till läkaren för nya provtagningar och undersökningar.

Efter senaste operationen då de tog lymfkörtlar så har det tagit tid att komma tillbaka. Har inte mått helt 100% psykiskt. Har inte känt mig bekväm med kroppen med de komplikationer som uppstod. Började med en blödning som uppstod i en av infarterna vid operation, jag  blev blå och svullen. Det blåa har nästan gått bort nu efter 8 veckor, svullnaden är inte heller helt borta. Lymfsystemet har som blivit blockerat. Jag har än idag rikligt med vätska kvar, framförallt runt lår, ljmskar och pubis. Känns inte helt ok. Det kommer ta tid att bli av med sägs det. Det har gått 2 månader efter operation nu och jag tycker att det borde givit med sig, men får ihärdigt vänta. Det är ju bara vätska, vad gör det, jag får ju behålla livet tänker ni säkert. Ja men självklart är det så. Är ju inte så jag menar heller, jag är överlycklig och tacksam att jag får leva och uppleva livet. Men att ha ett intresse som jag har att tävla i bodyfitness så sätter detta lite käppar i hjulet.
När jag kom in i denna bana 2011 så uppdagades mitt hjärtfel som jag opererades för 2012 och läkarna sa då att jag aldrig skulle kunna träna som jag gjort tidigare. Men jag var envis och ville bevisa motsatsen, jag har gjort 9 tävlingar efter det. Då jag har en kroppskontroll som jag ändå har och haft sen jag var 6 år så är det inte konstigt att jag reagerar på när kroppen inte är som den brukar. Att ena dagen tro att det är på väg att bli bättre till att nästa knappt vilja se sig själv i spegeln.
Jag kommer såklart göra allt för att det ska bli bra och att jag ska återfå samma eller än bättre kropp än innan operation. Enligt läkarna så fanns inget jag kunde göra direkt efter operation mer än vänta och ev. använda kompretionskläder. Nu 8 veckor efter operation kan jag inte bara sitta och vänta. Jag tar tag i problemen själv. Träningen är jag tillbaka till sen flera veckor men först nu hårdare och och inte bara rehab.
Det gäller att lyssna på kroppen och ge den behandling som den svarar bäst på. Jag har nu varit på lymfmassage hos Massage & Mindfulness. Detta hjälper mig. Efter första gången tappade jag nästan 1 kg i vikt efter 2 dagar. Efter andra behandlingen så blev det inte riktigt samma resultat, men känner i kroppen att det blir bättre flöde.  För mig finns inget annat än att det ska bli bra och att all vätska ska försvinna så kommer fortsätta med denna typ av behandling. Skulle den inte hjälpa tillräckligt för att jag väntade för länge och blockeringarna inte släpper så vet jag att det finns operationsmöjligheter även när det gäller att \”laga\” lymfbanorna. Att ge upp är inte min stil så jag fortsätter kämpa. Scenen kommer finnas kvar och jag ska se till att jag kommer dit igen. En rädsla som ändå gror i mig är att jag ska åka på lymfödem, vilket inte syns så här snart efter operation utan kommer smygande och ses efter ett år eller mer.

 
Två offseason bilder 😉

Nu passar jag på att leva eftersom jag KAN!!
Resor är bokade, upprustning av tomt är påbörjad. Så jag ser till att jag gör precis allt jag vill göra.
Ser fram emot att få min framsida fixad i sommar. Kommer bli lite så snyggt. Kommer lägga ut före och efterbilder.

En resa har jag redan hunnit varit på. Var då med till Santa Suanna i  Spanien där jag tittade på EM och hejade på mina fina vänner Ulrika, Josefine och Carina bla.
Ett EM Silver tog hon min fina vän Ulrika i Womens Pysique  <3
Grattis min underbara vän, du är så grym!!

Min resa fortsätter och mitt krigande…

Ha nu en super helg

Kram o Kärlek

Sussi

 

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top