Framsteg och egoboost

Idag var det dax igen för mätning och vägning. Jag åkte till Fredrik på Ironsport glad i hågen som vanligt när jag ska träffa honom. Har inte vägt mig någonting själv mellan förra gången och denna gång som jag var hos Fredrik. Hade med andra ord ingen aning om hur det skulle gå. Men känslan sa mig att det borde gå bra, jag tycker jag känner på kläder att jag tajtat till mig. Träningen och cardioträningen har gått super de sista tre veckorna så det borde ha hänt något under den här tiden. Känslan var inte fel, jag har tappat 1 kilo på tre veckor, låter kanske lite i Era öron, men då ska man också veta att jag fortfarande lägger på muskler och tappar fett. Totalt har jag tappat nästan 7 kilo fett. Känns riktigt bra. Fredrik får mig att må så bra, mitt självförtroende stärks och jag känner att jag gör något bra. Han peppar och boostar mitt ego. Allt går åt rätt håll 🙂

Det är nu 10 veckor kvar till tävling. Jag ska ner c:a 5 kilo till innan jag ska upp på scen i Alströmer trofén. Ser verkligen fram emot det nu. Idag ändrades kosten en del också. Dieten har börjat 🙂 Ska nu äta Kcla 1448 fördelat på 42% protein, 26% fett och 29% kolhydrater per dag.

Jag har nog missat att tala om att jag även anmält mig till ytterligare en tävling 3 veckor efter Alströmer, jag har bokat mig på Tammerfors bootcamp med en avslutande tävling.

Känns så roligt, har hittat en plattform som jag trivs med. Leva ett liv som jag mår bra av. Ett liv som för mig består av kost, träning och hälsa. För mig är det en livsstil för många andra retsamt. Många som tycker jag är tråkig, fåfäng och knäpp som håller på med det jag gör. Men jag bra av det och gör det för min egen skull. De som inte kan glädjas med mig eller som retar sig på mig och hur jag lever mitt liv behöver heller inte läsa det jag skriver om kost, träning och min vardag. 

Idag var jag på myslunch hos min kusin Ulrica ( www.motivationsbloggen.se). Hon bjöd på en god fisksoppa \”Diet style\”. Jag fick låna en bikini av henne som jag ska ha när jag tävlar.

Nu i kväll gjorde jag i ordning en riktig prottebomb. \”chokladmose\” 1 dl äggvita(vispas hårt), 1 dl casin choklad, ½dl kvarg (blandas i äggvite skummet). MUMS, gott och mättande. Jag som älskar chokladpudding så var detta super:-)

 

Nu är det sängen som väntar. I morgon blir det PW med Jessica igen, saknat henne då hon har varit utomlands en vecka. Ordningen återställd.

 

Sov gott!

 

KRAM

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top