God morgon världen

Träningsvärken är ett faktum. Efter torsdagens bröst och tricepspass med Jonas så kan jag säga att det känns rejält i dom muskelgrupperna. I går körde jag axlar och körde slut på dem ordentligt. Blev så inspirerad efter torsdagens pass då jag fick sådan pump i bröst och triceps att jag igår inte ville sluta köra axlar förrän jag uppnådde samma känsla. Idag känns det att jag lyckades 🙂

Nu väntar jag på Tina som är på väg till mig och vi ska ut och ta en riktigt lång prat-powerwalk. Skönt! Så nu väntas en god frukost med protte-wåffflor, gott gott i gott gott. Helgens bästa 🙂

 

Ha en  skön lördag, nu måste jag sätta fart

Puss och kaka

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen