fbpx
Överlägg

God morgon världen

Träningsvärken är ett faktum. Efter torsdagens bröst och tricepspass med Jonas så kan jag säga att det känns rejält i dom muskelgrupperna. I går körde jag axlar och körde slut på dem ordentligt. Blev så inspirerad efter torsdagens pass då jag fick sådan pump i bröst och triceps att jag igår inte ville sluta köra axlar förrän jag uppnådde samma känsla. Idag känns det att jag lyckades 🙂

Nu väntar jag på Tina som är på väg till mig och vi ska ut och ta en riktigt lång prat-powerwalk. Skönt! Så nu väntas en god frukost med protte-wåffflor, gott gott i gott gott. Helgens bästa 🙂

 

Ha en  skön lördag, nu måste jag sätta fart

Puss och kaka

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights