Överlägg

God morgon världen

Träningsvärken är ett faktum. Efter torsdagens bröst och tricepspass med Jonas så kan jag säga att det känns rejält i dom muskelgrupperna. I går körde jag axlar och körde slut på dem ordentligt. Blev så inspirerad efter torsdagens pass då jag fick sådan pump i bröst och triceps att jag igår inte ville sluta köra axlar förrän jag uppnådde samma känsla. Idag känns det att jag lyckades 🙂

Nu väntar jag på Tina som är på väg till mig och vi ska ut och ta en riktigt lång prat-powerwalk. Skönt! Så nu väntas en god frukost med protte-wåffflor, gott gott i gott gott. Helgens bästa 🙂

 

Ha en  skön lördag, nu måste jag sätta fart

Puss och kaka

 

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggare gillar detta: