Nytt kostupplägg…

Första dagen med det nya kostupplägget. Jag fick nog inte i mig all mat som jag skulle idag. Idag har jag varit hungrig hela dagen även direkt efter att jag ätit. Jag skulle egentligen ha poserat idag men hann inte då min kära pappa fyllde år och det var lite firande hemma hos föräldrarna. Men jag såg till att köra ett snabbt, tungt benpass. Efter passet var jag helt slut, illa mående och yr. Jag märkte då att jag hade ätit alldeles för lite. Så med facit i hand så gäller det att planera ordentligt vad man ska äta. Så idag har jag planerat morgondagen och I morgon blir det en vilodag från gymmet för att kunna planera och laga maten mer noggrant.

Känner mig så taggad på det nya kostupplägget och planering är A o O.

I morgon väntar jag mig en smygande träningsvärk i ben och rumpa. Så jag får mjuka upp den med morgon PW. Så lite sömn på detta innan klockan blir för mycket.

 

Sov gott!

KRAM

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top