Fartfylld helg och skön måndagsträning

Vilken helg… \”back to 80´s vilket drag det var. Partypinglorna åt och drack gott, dansade, och festade loss. Så roligt det var! Tack Éva och Lotta för en oförglömlig kväll/natt. Tänk, tankarna återvände till det man var tretton och gick på \”eneby disco\” tonårstiden och dess musik. Kunde inte annat än att LE när musiken spelades i högtalarna under showen.

På lördagen hade jag och Ronny en underbar dag. Började med att vi sov länge, till halv elva faktiskt, inte riktigt vad jag är van vid. Vi åt en härlig frukost och sen tog vi en långprommenad. Riktigt skönt! Vi var hemma och mös hela lördagen, åt en underbar middag av lammkotlett och bakadpotatis. Sen lyxade vi till middagen med efterrätt bestående av panerad camenbert och hjortronsylt, LYX !!

På söndagen åkte vi ner till vårt andra hem Sats i Bålsta, där körde jag ett skönt benpass. Jag kände mig stark. Körde benböj 3 x 10 ( 20kg ) 3 x 10 ( 50 kg ), utfall 5 x 10,               Benpress 1 x  10 ( 50 kg ) 2 x 10 ( 80kg) 1 x 10 ( 100 kg ) 2 x 10 ( 110 kg) 1 x 10 ( 80kg ) Körde sen benspark bakåt, åtsidan och inåtroterande i cabelcrossen.

I måndags träffade jag min PT och körde ett grymt ryggpass med honom. Totalt blev det 90 chins (med hjälp) 50 breda, 20 smala omvänd fattning, 20 smala rätt fattning.  Min son Albin och sambo Ronny var med och tränade oxå. Albin fick testa några övningar som Andreas visade ,mellan mina set, samt att Ronny gick med honom när jag tränade. Det var en skön träning och det känns idag att den var tung och tog bra. Albin var super glad som fick vara med på gymmet.

Idag blir det axlar och triceps som ska få känna på lite vikter 😉

Jag vill även passa på att rekomendera att göra sesampanerad kycklinghamburgare, se recept mycket gott, enkelt och nyttigt 😉

 

Ha en underbar vecka.

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top