Överlägg

Rock ´n roll baby ;-)

Helgen flöt på, men ingen träning hann jag med. Försökte varje dag, men tiden räckte helt enkelt inte till. I fredags var vi på inflyttningsfest hos Karin, trevligt trevligt och god mat. I  lördags bar det av till Västerhaninge och tittade på lilla knyttet, 8v. som han är nu. Snart får vi hem honom…. Simba som han ska heta vår lilla katt 🙂

I dag har dagen bestått av hockey, renovering och dans. Yngsta sonen spelade träningsmatch  mot Enköping, de var super duktiga och vann med 6-2. När jag kom hem så var det sågen som väntade, hann såga några reglar som min sambo satte upp i vår nya blivande toalett och tvättstuga. Sen blev det en kaffe innan det bar iväg på bugg kurs. Tänk vad roligt man kan ha, mitt ute i skogen en söndagkväll. Rock n roll baby… eller hur var det nu. vänster i höger och mannen styr. Oj.. jag som så gärna vill bestämma. Öva, öva och öva… Enträgen vinner… 😉

I torsdags var jag i akademisa på lungundersökning, fick andas in och andas ut, andas hårt andas långt… hej å hå, lite jobbigt att andas till en klocka, en klocka som inte slog som jag andades, men det gick bra ändå. På tisdag har jag telefontid med läkaren och kommer då att få svar “hoppas jag” på alla frågor och får förhoppningsvis veta vad som kommer att ske härnäst.

I morgon kommer jag köra ett hårt benpass med Andreas, sen blir det dans på klacken. Vardags ku

0 svar på “Rock ´n roll baby ;-)

 1. Hej! Hittade din sida för jag letade på Uppsala o thoraxklinik. Jag är oxå under samma utredning som dig om opration. Ska byta klaff snart. Visst är väntan jobbig att bli bollad på olika utredningar.Det är av slump mitt fel uppdagades. Hör gärna av dig till mig om du vill. Mvh. Helen

  1. Hej Helen

   Mitt fel hittades oxå av en slump mer eller mindre, jag trodde inte för mitt liv att jag hade fel på hjärtat. Jag tränar och ligger i och hade helt annat fokus än att bli sjuk.
   Jag vill gärna ha mer kontakt.
   Skicka mail till mig på sussi.corell (@)gmail.com
   Mvh Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: