Back to the 80´s

Relax, vardagslyx! Ja, i går var vi på spa, en torsdag bara så där. Vi åkte iväg till Västerås där det fanns ett spa där man badade aromabastu och bubbelbad. Helt underbart skönt. Aromabastu var riktigt skönt, tycker även jag som inte tycker om att basta. Det var en kille inne i bastun som hällde på vatten utblandat med aromaoljor på de heta stenarna och sen viftade han med en handduk så att värmen trycktes ner. Riktigt skönt. Vi var dock hemma sent så man är lite trött idag. Vilket botas med kaffe 😉

Ikväll ska vi (jag, Lotta och Èva) gå på Golden hits, en julklapp som vi fått från Èva. TACK! En tjejkväll utan dess like. Mat, show och dans i goda vänners lag, kan det bli bättre

Insåg igår kl 22,30  när vi hade kommit hem, att tunikan som jag ville ha på mig hade krymt i tvätten…. och jag menar då tvätten, man ska inte tvätta kläder som det står 30 grader på varmare, de krymper då. Detta innebär att jag inte har något att sätta på mig anser jag, och frågar ni då min sambo kommer han inte hålla med, då jag tar upp två tredjedelar av garderoben 😉 Men som tur är så jobbar man nära Kista C så man får springa ner dit i eftermiddag och hoppas på att man hittar något att kunna sätta på sig. Oavsett om jag finner kläder eller inte så kommer det garanterat bli en rolig och partyfylld kväll.

Ha en skön helg mina vänner!

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top