Djupa böj och sällis av Jess… ;) och skattande morgonpromenad.

Startade dagen 05,30 med en skön promenad i gassande sol och klarblå himmel. I samma veva som jag skulle börja gå så såg jag att Carina Isaksson lagt ut podcast nr 22 på Tyngre. Alltså där går jag min sedvanliga runda från Kista – Edsbergs centrum ner och runt Edsviken. I dag så berättade Josefine om en historia från hennes \”tidigare liv\” alltså jag skratta så jag vek mig dubbelt och tårarna rann. Folk jag mötte tittade på mig som om jag var helt tokig. Men jag verkligen gapskratta.  Inte nog med Josefines historia, Carina som också berättade om missöden som journalister skrivit och blandat i hop henne och Kenny. Vilken underbar kickstart.. Kan säga att jag har gått och småskrattat och lett hela dagen efter denna start.

Tryck på bilden och lyssna själva… lovar Er ett gott skratt 😀

\"\"

Min dag blev en riktigt bra dag efter detta 😀

\"Underbara \"Vårbrus

\"wpid-dsc_0039.jpg\"

 

Bendag som det är idag så blev jag glad när min kära vän Jessica messade och sa att hon kunde göra mig sällskap på passet. Sagt och gjort så sågs vi på Gumse Gym. Benböj stod på programmet. Vet inte hur många set vi gjorde, men många blev det. Djupa, sköna, kontrollerade böj. Så gott att få köra det när man har pass. Annars kör jag helst i smittmaskin om jag kör själv. Men i dag blev det med fria vikter 😀

\"Jess

När vi böjt klart så blev det x-antal set i bensparken som avslutades med motstånd i tillbaka vägen… ( jag och förklara samt vad det heter 😉 haha) Utfallssteg kunde vi inte avböja ifrån utan gick någon vända genom gymmet. Skön pump och jag skakade bara efteråt och stapplade fram till vadpressen. Så gav vi vaderna några set också.

Jag kan säga att jag hoppade inte över stretchen idag i alla fall.. den behövdes verkligen efter detta pass. Grymt tungt, jobbigt men förbaskat roligt 😀

\"Inte

 

\"Glada

TACK finaste Jess för ett super pass och för att du är en sådan fin vän <3

Väl hemma så blev det matlagning och röjning..

Min goda Buritos Torsk 😀 Det är så himla god. Enkelt och snabbt, det gillar jag

\"Ångande

Dietmat är gott om man nu vill kalla det diet mat, själv kallar jag det livsstil.

Nu är klockan över 21,00 jag som lovat mig själv att krypa i sängs före 21,30… så nu måste jag skynda mig.

Ha en super kväll

 

Kram och kärlek

Sussi

\"\"

Ni har väl Dropbox där ni kan dela och spara alla era bilder??

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top