Överlägg

Djupa böj och sällis av Jess… ;) och skattande morgonpromenad.

Startade dagen 05,30 med en skön promenad i gassande sol och klarblå himmel. I samma veva som jag skulle börja gå så såg jag att Carina Isaksson lagt ut podcast nr 22 på Tyngre. Alltså där går jag min sedvanliga runda från Kista – Edsbergs centrum ner och runt Edsviken. I dag så berättade Josefine om en historia från hennes “tidigare liv” alltså jag skratta så jag vek mig dubbelt och tårarna rann. Folk jag mötte tittade på mig som om jag var helt tokig. Men jag verkligen gapskratta.  Inte nog med Josefines historia, Carina som också berättade om missöden som journalister skrivit och blandat i hop henne och Kenny. Vilken underbar kickstart.. Kan säga att jag har gått och småskrattat och lett hela dagen efter denna start.

Tryck på bilden och lyssna själva… lovar Er ett gott skratt 😀

Underbara Carina och Jossan

Min dag blev en riktigt bra dag efter detta 😀

Underbara morgonsol
Underbara morgonsol
Vårbrus
Vårbrus

wpid-dsc_0039.jpg

 

Bendag som det är idag så blev jag glad när min kära vän Jessica messade och sa att hon kunde göra mig sällskap på passet. Sagt och gjort så sågs vi på Gumse Gym. Benböj stod på programmet. Vet inte hur många set vi gjorde, men många blev det. Djupa, sköna, kontrollerade böj. Så gott att få köra det när man har pass. Annars kör jag helst i smittmaskin om jag kör själv. Men i dag blev det med fria vikter 😀

Jess visar rumpan ;)
Jess visar rumpan 😉

När vi böjt klart så blev det x-antal set i bensparken som avslutades med motstånd i tillbaka vägen… ( jag och förklara samt vad det heter 😉 haha) Utfallssteg kunde vi inte avböja ifrån utan gick någon vända genom gymmet. Skön pump och jag skakade bara efteråt och stapplade fram till vadpressen. Så gav vi vaderna några set också.

Jag kan säga att jag hoppade inte över stretchen idag i alla fall.. den behövdes verkligen efter detta pass. Grymt tungt, jobbigt men förbaskat roligt 😀

Inte ett dugg störda.. ;) haha
Inte ett dugg störda.. 😉 haha

 

Glada  och nöjda tjejer efter ett skönt pass
Glada och nöjda tjejer efter ett skönt pass

TACK finaste Jess för ett super pass och för att du är en sådan fin vän <3

Väl hemma så blev det matlagning och röjning..

Min goda Buritos Torsk 😀 Det är så himla god. Enkelt och snabbt, det gillar jag

Ångande varm...
Ångande varm…

Dietmat är gott om man nu vill kalla det diet mat, själv kallar jag det livsstil.

Nu är klockan över 21,00 jag som lovat mig själv att krypa i sängs före 21,30… så nu måste jag skynda mig.

Ha en super kväll

 

Kram och kärlek

Sussi

Ni har väl Dropbox där ni kan dela och spara alla era bilder??

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: