Överlägg

Boom..

Äntligen kom känslan tillbaka, den sköna känslan när man känner värmen sprida sig och blodet flöda. Så underbart att efter flera veckor med en känsla av död massa som äntligen får blod, syre och äkta kärlek. Jag talar om pumpen den underbara sköna pumpen i muskeln.
Körde axlar och bröst i dag, HEJ ! blodfyllt och en skön värme, en ilande värkande känsla. Så himla gott! Jag är tillbaka, kroppen är med mig 😀

FOKUS!!

Jepp så är det, nu finns inget som kan komma i mellan mig och mitt nästa mål. Snäpper upp mig själv, fokus ON!
image

 

I helgen var jag i Falun på gästbesök, skulle hämta min son som var där på Innebandy Cup. Passade på att köra ett pass på Actic i Lugnet sporthall precis där innebandy cupen var.

När jag kom till Falun skickade jag ett meddelande till Klaudia Larson som kom och körde ett pass hon med. Så kul att träffas och hinna prata och skratta lite.

Kärt möte <3
Kärt möte <3

wpid-dsc_0022.jpg

Till min stora glädje och till överraskning träffade jag på ett gäng från Antonigym i Uppsala. De hade teamträff i Falun. Riktigt kul att träffa gänget.

Ses snart igen hoppas jag 😀

Veckan för övrigt som vi gått in i nu kommer att bestå av sömn, träning, mat och jobb…. så med detta korta inlägg så måste jag säga god natt.

Jag har lovat mig själv att ABSOLUT senast 22.00 helt 21.00 ska skärmar, telefoner stängas av och jag ska ligga under täcket och sova.

Klockan ringer 04,15! SÅ GOD NATT MINA VÄNNER

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: