Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Hälsosam diet kosthållning 😀 | Sussis Fitness

Hälsosam diet kosthållning :D


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Jag har nu efter Tyngre fått så många kommentarer att nu är det väl dags att börja äta. Det kan inte vara bra att leva sådär som du gör. Jag fick även höra det under min diet. Som jag skrivit och sagt tidigare så lever jag likadant i stort sett 365 dagar om året. Mår jag dåligt? Nej jag mår så himla bra. Jag har hittat en livsstil som jag älskar och ett liv som jag stormtrivs med. 

För att få tyst på alla som inte tror att det är bra att äta kyckling, lax, torsk, ris, potatis, kvarg, äggvita och inte tala om broccoli och sallad etc, eller att äta 7-8 ggr per dag, så gick jag och tog ett blod prov. Hälsokoll kvinna på blodkollen.se!! Där dem kollade alla värden kolesterol, blodfetter, njurar,lever etc.  Jag tog provet knappa 2 veckor efter Tyngre Classic och låg då runt 7 % i fett samt hade gått upp 2 kg. 

PK- prov tar jag själv då jag går på blodförtunnande.
Länktext\"\"

Vad sa provet då? 

Hej Susanne!
Dina värden ser bra ut med marginellt förhöjd magnesium och MCV nivå.
Äter du kanske något tillskott med magnesium?
Vad gäller MCV är värdet i en sammantagen
bild inget att anmärka på.
D vitamin är inom intervallet för optimal nivå.
Övriga svar inom referens
Ansvarig läkare
Alfred Lüppert, Blodkollen AB
P-Järn – 25 (Normalt)
S-Kobalamin (vitamin B12) – 516 (Normalt)
fS-Zink – 14 (Normalt)
P-Magnesium – 0.96 (Högt)
S-Vitamin D-25-OH – 108 (Normalt)
fP-Triglycerider – 1.3 (Normalt)
P-HDL Kolesterol – 1.7 (Normalt)
fP-LDL Kolesterol – 3.4 (Normalt)
fP-LDL/HDL Kvot – 2 (Normalt)
B- HbA1c – 40 (Normalt)
20150521
P-ASAT – 0.91 (Normalt)
P-ALAT – 1.52 (Normalt)
P-Natrium – 140 (Normalt)
P-Kalium – 4.8 (Normalt)
P-Kreatinin – 78 (Normalt)
S-TSH – 1.13 (Normalt)
S-T4, Fritt – 11 (Normalt)
S-T3, Fritt – 3.6 (Normalt)
B-SR (sänkan) – 10 (Normalt)
fP-Glukos – 4.8 (Normalt)
P-Kolesterol – 5.6 (Normalt)
B-Leukocyter (LPK) – 6 (Normalt)
B-Erytrocyter (EPK) – 4.1 (Normalt)
B-Trombocyter (TPK) – 286 (Normalt)
Erc(B)-MCHC – 325 (Normalt)
Erc(B)-MCH – 32 (Normalt)
Erc(B)-MCV – 99 (Högt)
B-EVF – 0.41 (Normalt)
P-Apolipoprotein A1 – 1.7 (Normalt)
P-Apolipoprotein B – 1.1 (Normalt)
P-ApoB/APOA1 kvot – 0.6 (Normalt)

Kommentarer på detta ??? 😉

Tackar bästa coachen för det bästa upplägget helt enkelt 😀

Jag lever efter en väldigt hälsosam diet (kosthållning) 365 dagar om året ;), så från och med nu hopps jag faktiskt att ni inte kommenterar mitt val av leverne. Jag äter och lever som jag gör för att må bra och kunna leva ett långt liv.

Jag har valt att inte dricker alkohol eller röka,  äter inte pizza, hamburgare, bullar, tårtor och annat junk daglig dags. 

Så med dessa värden och val i mitt liv kan jag bara säga att jag mår så himla BRA 😀 

Finns inga garantier för att jag kommer leva länge, men jag gör allt som ligger i min makt att få njuta varje dag och kunna må bra och leva länge. 

Jag tränar för att orka bli gammal och kunna klara mig själv även då. Tränar för att må bra och kunna orka leka med mina barnbarn den dagen då de kommer. Jag vill kunna gå och komma upp ur sängen själv även när jag blir gammal och gaggig. 😉

På vägen i livet sätter jag upp mål, delmål etc. Där ibland lite tävlingar i Bodyfitness, just för att det är så himla roligt. Det är fantastiskt vad man kan göra och skapa med kroppen med rätt kost och träning, som just är mitt val 😀

Mitt liv, mitt val… och en sak är säker. Det är aldrig försent att förändra sitt leverne. Ju förr man förändrar sitt liv till ett sundare, ju förr kommer man också bli starkare och må bättre. Det är vad jag tror i alla fall. 

Alla gör sina val, du gör ditt och jag gör mitt. Man har själv ansvar för sina val i livet. Jag skulle aldrig klandra någons val och då bör ingen klandra mina heller. 

SUND, GLAD, STARK och LYCKLIG det är vad jag känner idag 😀

Kram och kärlek 

Sussi \"\"

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top