Överlägg

Delmål…

Det är just vad jag behöver, delmål… vad kommer härnäst, vad ska jag uppnå till nästa steg. Det är några frågor som jag mailat min PT och väntar på svar på. Det är skönt att ha delmål, dels för att se om man utvecklas åt rätt håll och sen för att ha möjligheten att kunna gå in och finjustera där det behövs.

Idag ska jag träffa min PT och köra ett härligt tungt benpass, får garanterat svar på alla min tusen frågor då.

Träningen går bra och jag tycker själv att jag blir starkare. Känner mig dock väldigt stor ( fet), men inte så det stör (inte så mycket i alla fall 😉 ) Skulle vara intressant att mäta fettprocenten för att se vart man ligger, jag vill ju ner i fettprocent och upp i muskel volym.

Vi får se om vi ska ha någon kroppsscanning så småningom och se hur saker ( muskler, fett, vätska ) är fördelat över min kropp.

Ha det bäst!

 

0 svar på “Delmål…

 1. Hi babe

  Du skriver om fettprocent…jag har själv gjort fett- & muskelmätning på Sophiahemmet, rekommenderas! Gjorde en första för att få en sjhysst “överblick” & därefter en ny efter dryga halvåret (efter kostförändingar bl a). Superkul att se resultatet 🙂 Lycka till! Kram Joanna

 2. Ska kolla med Micke om du kan få komma och göra en calipermätning hos honom också.
  När det gäller delmål så satte jag upp mitt mål för önskad form och vikt till tävling och räknade sen neråt.
  Mitt första delmål var att komma ner till 57 kg innan 1 juni (jag startade på 64,5 i januari) och sedan att bygga ordentligt under sommaren och provtömma i august som delmål två. Du har lång tid på dig så jag tycker inte du ska hålla på att mixtra med tömningar redan då det hämmar fettförbränningen och sliter på kroppen men kanske sikta på ett viktmål 1 februari alt 1 mars? (1/4 av det totala från startdatum…?)
  Nästa delmål -midsommar (ev provtömma?) – Ta “ledigt” under juli, ha semester, ladda batterierna för att köra hårt aug-dec?
  Bara en idé o tanke från en amatör till en annan 😉

  1. Jag pratade med min PT idag så vi ska sätta upp lite delmål, vi får se vad han och jag kommer fram till..
   Att träffa Micke skulle vara roligt.. just nu är jag “fet” 😉 eller känner mig väldigt stor i alla fall.
   Jag följer dina tips, vill ha ledigt i sommar… allt för familjen ska ha någor att se fram emot också..
   Ser fram emot att träffa dig snart.

   Puss

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: