Överlägg

25 åringar….eller är jag för gammal??

Jag har antigit utmaningen som jag själv satt upp. Jag ska vara med på en fitness tävling och vill också få en bra placering, helst pallplats 😉

Men tittar jag på de som tränar och tävlar i fitness så är de 10-15 år yngre än mig själv, fatta vilken utmaning jag har tagit eller är jag för gammal??. Jag ska nog visa att även jag som närmar mig 40 kan. De yngre inspirerar mig och får mig att vilja mer. Min kära kusin som är i min ålder (dock lite lite äldre)  😉 kan, då ska jag oxå graja detta. Hon är en riktig inspirationskälla. Vilken enerig hon har, vilken målmedveten het, imponerande… men vi är ju släkt så jag har väl fått det någonstans ifrån men egna målmedvetenhet och envishet 😉 måste komma från våran söta mormor som även hon är envis, dock inte lika målmedveten kanske. Hoppas jag genom Ulrica även kan få hjälp med bra kontakter inom fitnessvärlden,  jag kommer få hjälp genom min PT men vill få mycket inputs från fler håll. Det jag saknar just nu är mer kontakt och mer pepp från fitness världen. Hoppas att jag får träffa mer personer som jag kan knyta kontakt och erfarenhet med nere i Göteborg på fitnessfestivalen, men även oxå i dag på hälso mässan. Skulle vilja ha mer inpust via mail eller på bloggen, få lite tips och trix. Jag ska givetvis lägga ut mer bilder och träningsdagböcker så att det finns något att kommentera :-S , annars blir det ju inte så lätt att ge feedback.

Min kära PT ( han är så j-vla bra, är så tacksam för att han tar sig an mig) och jag körde ett super pass tillsammans igår, ben låg på schemat. Ett tungt och skönt benpass. Jag hade laddat magen med massor av mat hela dagen så jag kände mig riktigt stark. Körde på mitt gamla gym i Bålsta där jag tränade när jag höll på med styrkelyft,  och inte på Sats där vi brukar köra. Det var kul att komma tillbaka dit. Massor av riktiga maskiner och ställningar. Körde knäböj och benpress, tungt tungt, var det. Men ack så kul det är. Benen nästan krampade, fick sådan pump i benen och väntar nu på den träningsvärk som garanterat kommer att komma. Det formligen sved i både lår och rumpa när vi körde.

Nu ska jag jobba lite innan hälsomässan väntar. Påvägen hem från hälsomässan så blir det IKEA och garderobsinköp till Antons nya rum, sen blir det byte av rum i helgen.

Ha en trevlig helg min goa supportar.

KRAM

0 svar på “25 åringar….eller är jag för gammal??

  1. Det är aldrig för sent att tävla. Jag tänkte också så, men bestämde mej i höstas för att satsa. Jag fyllde 35 för en månad sen och känner mej piggare än nånsin. Gör debut på Fitness-scenen på lördag, Decembercupen i Lund =)

  2. Känner igen det där tänket ;är jag för gammal för detta? Verkar det bara som att jag har en ålderskris?

    man borde itne ens tänka så, bara göra. Vem bryr sig om vad andra tänker och tycker. och innerst inne är man ju bara så gammal som man känner sig! Kör hårt! jag hejjar på dig!

    /från en gamling till en annan 😉

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: