Överlägg

Tid…

Tid att planera, tid att träna, tid att planera och laga mat, tid att umgås med vänner, tid, tid tid, det är nog det som saknas mest. Tänk om dygnet hade 48 timmar, undra verkligen om tiden hade räckt då. Tid är en bristvara. Det gäller att prioritera rätt, göra det som man brinner för mest och tycker är viktigast.

Igår var jag och körde “hobby innebandy” med mina jobbarkompisar efter jobbet, var det viktigt.. det tåls ju att disskutera, men det var roligt. Det blir en sammanhållning vilket gör att man trivs än bättre på jobbet. Tänkte när jag åkte där ifrån att jag skulle till Sats och köra ett bröstpass. Men hade samtidigt ett behov av att träffa min goa vän Lotta, hur ska tiden räcka. Jag prioriterade om, struntade i bröstpasset och åkte och tog en kopp kaffe med Lotta istället, var det rätt? JA med stora bokstäver, när jag åkte där ifrån och kände mig lyckligare än någonsin. Hade ett uppdämt behov av “tjejsnack” som blev tillfredsställt. Kom hem till min sambo och åt en underbar middag, kyckling i lergryta, fettsnålt, proteinrikt och gott. Han tänker på mig och min kosthållning 😉 kärlek! Jag prioriterade rätt, känner att dagen blev super bra, trots att jag missade mitt bröstpass. Det tar jag igen en annan dag. Jag mår bra i skälen nu när jag tog mig tid att träffa min goa vän. Somnade tryckt på min sambos axel, glad och nöjd efter dagens prioriteringar 😀

Idag blir det ett sent pass (läs 21.00) med min PT, lite sen kan man tycka, men vad gör man inte för att få veckans bästa pass. Även där en prioritering, då är det min PT som har tidsbrist. Med andra ord är det inte bara jag som har problemet tidsbrist 😉 Skönt att veta att andra har samma problem med tid.

Det man kan ta till sig är att prioritera och planera är A o O, planera sin tid och prioritera det som är viktigt för en själv. När man gör rätt där blir man också tillfredsställd i livet och mår bra. Ta bort alla energitjuvar och prioritera de som ger energi. De som äter upp en innefrån tar också din energi. Även där, åter igen planera och prioritera rätt.

Tänk positivt!

Ha en underbar dag!

 

KRAM

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: