Träning = glädje

Vad bra jag mår idag trots den värk (träningsvärk) jag har i min kropp. Men det är en värk som är av godo. Jag stapplar fram som om jag hade en stor boll mellan knäna. Med andra ord så var det ett bra benpass jag fick till i söndags. Känner hur träningsvärken kommer smygande i ryggen, mina arma lats ;-). Ryggen fick sig en ordentlig genomkörare igår tillsammans med Andreas. Det var så roligt att får träna för honom igen. Jag var så taggad, längtar redan till nästa gång.

Ikväll körde jag ett axelpass på Sats i Kista. Efter det mötte jag upp Ronny för att se på bio. Innan bion åt jag lite lammspett mmm. vad gott. Vi var och såg Hamilton, den var riktigt bra tycker jag.

Imorgon blir det en vilodag tror jag…. har inte bestämt mig än, jag tar nog med träningskläder ifall jag hinner med ett litet pass. Ska träffa min goda vän Åsa i  morgon. Lite tjej mys så där på en onsdag kväll är aldrig fel.

Ha en trevlig afton!

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top