Axlarna svider, svetten lackar..

Idag har jag kört ett underbart skönt axelpass. Det blev uppvärmning 10 minuters löpning, följd av rotatorkuff uppvärmning inåt och utåt.

Sen kom den tuffa träningen, det sved ordentligt. hantellyft åt sidan, hantellyft rakt fram, axelpress med hantlar, sen var det även några övning ar baksidan som jag inte kommer ihåg vad de heter… får kolla med Jonas på torsdag 😉 Efter axel träningen blev det 4 övningar triceps och lite mage.  50 minuters träning på lunchen, helt ok tycker jag.

Ikväll blev det 1½ timmes bugg och fox, svettigt värre. När jag kommer hem från buggen kom jag på att jag saknar dusch, hur bra är den på en skala?? Duschen blev urkopplad i dag då jag ska slänga ut mitt badkar och sätta in duschkabin istället. Hm.. tur att det finns dusch på Sats samt på jobbet. Blir att tvätta sig i handfatet i kväll, men det får duga, har ju ändå bara mina katter här. Hahaha…

Nu är det natti natti, i morgon blir det träning med Anton.

Sov gott och dröm sött!

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top