Sundsvall, Wallmans och roligheter

I fredags åkte jag, Åsa och Gitte upp till Sundsvall för att hälsa på Annika och ha en riktigt härlig tjej helg. Det blev en oförglömlig helg som började underbart och avslutades än bättre. På fredagen när vi kom upp så bjöd Annika på Taco och Fajitas, vi skålade i bubbel och var glada att åter få en helg tillsammans. Sist vi fyra fick en helg tillsammans med skratt och mys var hösten för 2 år sen. Tänk att vi mammor/fruar/singlar har så mycket bokat i kalendern att det ska ta 2 år att få till en hel helg med \”kärring\” mys 😉 Nu var vi i alla fall i Sundsvall! Skönt, Trötta som vi var efter en arbetsvecka så somnade vi runt 24.00 med ett tokskratt som bara kan komma vid sådana här tillfällen när man är galet övertrött. Galet blev det och jag tänker inte gå in närmare på det.. men skratta gjorde vi så man fick ont i magen. Lördagen kom och vi packade i hop oss och åkte in till stan. Myste och åt lunch innan vi åkte upp till Södra Berget och checkade in på hotellet. 4 brudar i en svit… wow..vilket rum vi fick. Helt otroligt stort, luftigt, med egen bastu och utsikt över hela Sundsvall. Vi ägnade kvällen till att dricka bubbel och göra inpackningar och ansiktsmasker (typiska tjej mys saker). Sen gjorde vi oss färdiga för kvällens show. Wallmans nöjen uppträdde, galet kul och otroligt duktiga var dem.

\"\"\"\"

Efter showen begav vi oss ner till Aveny där Scotts spelade och vi buggade och foxade för fullt.

Kvällen slutade sent, väldigt sen eller tidigt.. beror på hur man ser det. Vill tacka mina vänner för en underbar helg med många skratt, detta behövdes mer än väl.

Nu åter till vardagen där jobb och träning står i fokus. Ser fram emot torsdagen då ett hårt benpass står på schemat tillsammans med Jonas, men fram till dess ska resten av kroppen köras slut på.

Ska även försöka få klart på mitt badrum denna vecka, så att jag får en chans att komma åt mina adventsljusstakar. Just nu ligger all inredning i vägen. Snart är julen här, det är bara 28 dagar kvar till julafton. Detta år är snart slut till min stora glädje. Ser med varm famn fram emot 2013 ett år som bara kan bli bättre än detta. Även om det ser ut som  att slutet på detta år blir bättre än början.

Ha en underbar vecka alla goa!

 

Kram

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top