Överlägg

Tack Jonas för ett super pass!

Vilket pass det blev idag, känns så in åt (hmhm )bra, så taggad så mycket  mersmak. Träffade Jonas idag, han arbetar som PT på Sats Bålsta. Han hade gjort i ordning ett riktigt skönt ben och bicepspass till mig. Åh vad det sved i låren. Körde kort uppvärmning (5min) i crossen, var lite sen då det kommit lite snö och frusit på när jag skulle hem från jobbet. Men det gick bra ändå, så efter den korta uppvärmning körde vi lite rörleseträning innan vi gick på självaste benpasset. Benpasset bestod av liggande benpress, oj oj, det var tungt. Efter det gick vi till smithmaskin och gjorde utfall,  jag trodde jag skulle skaka sönder i benen, det var så tungt. Sen blev det benspark, raka marklyft och hamstring. Jag bara skakade som ett asplöv, trodde inte benen skulle bära mig. Det var länge sen jag hade denna sköna känsla i benen. ÄNTLIGEN!! Sen upp till övervåning och köra lite biceps på det. Sittande bicepscurl, hammercurl, och dropp sett i cabelcrossen. Skönt, efter det var biceps också helt slut. Så underbar känsla. Det är den bästa träningen när man känner sig totalt slut efter ett pass. TACK Jonas för det du gav idag. Nu kommer det hända grejer, det känns 😉 ser fram emot nästa gång!

Efter passet på gymmet så blev det jobb, jobb, jobb och sen vidare till Åsa som hjälpte mig att ta Fragmin spruta. Mitt PK vill inte stiga, många waran tabletter blir det och på det lite Fragmin. Jag äter tydligen för nyttigt, men det vill jag göra, så jag får stå ut med att äta mycket waran och fylla på med Fragmin i mellanåt. Waran måste jag äta för att tunna ut blodet efter hjärtklaffsbytet. Det kommer jag få leva med hela livet. Det som är bra nu är jag har gått utbildning och kan ta egna prover och behöver i och med det inte springa till vårdcentralen stup i kvarten.

På måndag ska jag träffa Fredrik Carlsson igen, min andra PT som ser till att jag äter rätt och förvandlar fett till muskler. Spännande och se om det har blivit något resultat.

 

Nu väntar sängen, sömn är också viktigt för återhämtningen.

Sov gott!!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: