fbpx
Överlägg

4 dagar kvar med idag…

Nu är det nära, nära till Super SM och mitt eftersträvande mål för i år. Jag har sedan oktober 2015 då jag stod på scen sist (borsett från Tyngre Classic VI för två veckor sen,) har jag tränat hårt, målmedvetet och hållit en bra kosthållnig.
Mitt mål är att kliva upp på scen med en bättre fysik än jag hade 2015. Ser så otroligt mycket fram emot detta SM.
Det har varit en lång diet (även om jag ser det som en livsstil) men det har varit väldigt lite “fusk” den sista tiden. Så nu längtar jag efter mina söners goda middagar som dem ska laga till mig.
Anton är fenominal när det gäller att tillaga gastronomiska lyxiga middagar. Jag vet att han planerar en fantastisk middag till oss. <3

Tyngre Classic VI som var en “för tävling” inför SM gick som det gick. 2 poäng från final plats. Några finslipningar så blir det garanterat bra. Många grymma snygga tjejer på scen, det är svårslaget. Jag gör mitt bästa och efersträvar att vara i mitt bästa JAG.

Hade bästa backstage teamt med mig på Tyngre, min son Albin och min fina vän Ulrika. svårslaget kan jag säga. LOVE!! <3
Lite bilder från tyngre ser ni under galleri 

Nu är det bara 4 dagar kvar till scenen ska intas med ett grymt stort och starkt startfält. Jag är i min bubbla, vi ses på andra sidan efrer fredagens satsning. Kommer skriva mer då om allt som varit under denna satsning.
Jag står på scen Fredag 29/9-17 kl 16.00 Ni har väl inte missat köpa biljetter?? Gör det här, fredagen kostar 200:- hela helgen 750:-

Pannan i kaklet, leende på läppgarna, glimten i ögat och FOKUS

Kram och kärlek

Sussi

Nyfiken på min business??? tveka inte att kontakta mig. Kan jag kan du <3

 

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights