Det går bra nu…

Livet är inte helt enkelt att styra. Allt kan hända när som helst. Oförutsedda saker, så som (kärlek, jobbet, barn, familj, sjukdomar) Gäller att ta tillvara på stunderna och vara tacksam för det som är just NU.

De senaste två veckorna har verkligen varit upp och ner. Jag genomgick en mindre operation för två veckor sen som också har gjort att jag fick förändra mina träningsplaner och tänka lite annorlunda. Trodde först att det skulle förstöra en massa med formen men då jag lyssnade på Arne (min coach) och även på min kropp och följde planen som vi hade lagt så har det gått riktigt bra.
Nu hoppas jag bara att provsvaren från denna operation är bra och att inga fler åtgärder behöver göras. Men det återstår att se, det tar vi tag i den dagen då svaret kommer. Nu lever jag istället och jobbar mot målet. 😀

Om två veckor eller lättare sagt 13 dagar är det dags för första delmålet denna säsong. Jag kliver upp på Tyngre Classic VI som går i Solnahallen den 16/9-17 tävlingen startar kl 09,00 då min klass Bodyfitness Master kommer vara bland de första ut. Vill ni komma och titta? Missa inte att köpa biljetter till lördagen då. Köp biljetter här

Om 4 veckor är det dags för super SM där jag tävlar på fredagen 29/9-17 med starttid 16,00 klassen Bodyfitness Veteran, biljetter köper ni här

Träffade underbara Anita på All Design i veckan som alltid syr mina bikinis. Denna gång blir helt klart outstanding. Wow.. så spänd på vad hon hittar på denna fantastiska kvinna ❤❤\"\" \"\"

Ni som känner mig vet att jag är målmedveten, envis och jobbar hårt för det jag vill oavsett vad det gäller. Denna resa mot dessa tävlingar har jag gjort allt som ligger i min makt för. Jag älskar detta och gör det för min skull. Jag går in och är i min bubbla, har inte tid och ork för massa annat trams, tjafs och drama. Orkar bara umgås med dem som ger mig extra energi och inte kräver eller ifrågasätter vad jag gör. Så om jag just nu inte hör av mig eller inte är så social som jag brukar kunna vara så beror det på att jag är i min egna lilla bubbla, inget personligt alltså.

Idag har jag varit ute på min morgonpromenad. Ska snart till gymmet och träna samt posera. Förhoppningsvis får jag med mig min vapendragare och yngsta son Albin. Han ska även vara med mig backstage på Tyngre, vilket jag ser fram emot. Vi har även bokat en resa till Torreveija som vi ska åka på bara han och jag <3 så mysigt. Med träning och äventyr. Vi ska även träffa mina underbara vänner Tina och Jojje, där vi självklart ska träna på deras gym. Så vi har verkligen något att se fram emot efter tävlingssatsning.

Tänker jag efter så har jag bara massa roligt att se fram emot denna höst.Med början av Tyngre Classic, Super SM, även något hemligt roligt 2/10, syskonträff, tjejmys,utlandsresa, kanske en weekenresa också 😉 badrumsrenovering, ja mycket kul kommer ske. Bästa av allt är att jag har mig själv och mina barn, släkt och vänner som jag kommer lägga min tid på.

Nu är det fokus.

No one gona hurt me anymore…. I only gonna be with people who respect me and love me for who I am.

Kram och kärlek
Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen