weakness leave your body

Ja precis det är som sker i detta nu. Min kropp värker nog i varenda led.
Sitter på en proppfull buss och funderar över hur jag ska kunna veckla ut denna kropp väl framme i Stockholm igen. Haha det blir en utmaning.
Har varit i helgen och hälsat på en vän.
Vi startade fredagen med ett grymt benpass. Började benpasset med benböj ( jag kör inte det så ofta) men reppade 6-8 på 90 kilo.
Dock inte så djupa, men det kändes kan jag lova. Sen följdes det av benpress med massa set och olika vinklar på fötterna. Lätta frontböj men då riktigt djupa fortsatte vi med innan benspark och massa vadpressar i benpress och sittande.

11/2 timme köttande ben blev ribban på helgen.

\"The-best-version-of-you.jpg\"

Lördagen startades med den sedvanliga grötfrukosten. Sen tog vi oss en timmes promenad i lätt duggregn.
Skön start på dagen och trampa ur lite slagg från benen som började göra sig till känna.
På eftermiddagen drog vi till gymmet. Armar och axlar stod på agendan. Vilket pass det blev, biceps, triceps fick så mycket stryk. När vi kom fram till axlarna kändes det att energin började ta slut. Vi körde några axelövningar. När vi tittade till på klockan så förstod vi varför energin har slut. 21/2 timme hade flugt iväg som bara den.
Galet!! 2 timmar armar haha, ja ni förstår hur de mår idag.

\"CYMERA_20140113_074800.jpg\"

Massa nya övningar har jag fått lära mig under helgen, riktigt roligt. 😀

Idag hann vi ta en timmes promenad i en skön vårsol som värmde gott innan jag skulle med bussen. Benen kändes dock väldigt stumna och jag stapplade fram, rullatorn hade nästan behövts i detta läge.;-)

Jag har haft en underbar helg med härligt sällskap och superbra träning. Tack!!! 😉
Nu är det åter till vardagen.

I morgon kommer dem och hämtar min älskade Simba som jag måste sälja mot min vilja. Men för hans skull och mitt samvete så får han det bättre hos sin nya familj.
Han är av den rasen då han inte ska vara ensam så mycket som han är nu.

\"IMG_20140212_143742.jpg\"

Min fina Simba.

Jag avslutar helgen med ett härligt leende, en skön känsla i kroppen och en tacksamhet för det som jag mött och fått i helgen.

Take care

Kram och kärlek

Sussi och

\"DSC_1876.JPG\"

Trött men glad 😀

www.Hypersmash.com

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top