Överlägg

Onsdag – snart helg…

Tiden springer verkligen iväg. Redan onsdag och även denna dag börjar lida mot sitt slut.
Vad har hänt under veckan då?

I måndags körde jag lite box som cardio på lunchen, riktigt skönt att få slå lite på säcken. Efter jobbet åkte jag raka vägen hem, tandläkaren och vaccinering av katten stod på schemat innan min älskade katt skulle få komma till sin nya husse och matte. Det är ett tungt beslut jag tagit att sälja honom. Men för att inte vara egoistisk måste jag göra det som är bäst för honom. Han kan inte vara ensam hemma 12-16 timmar per dag. Det är inte snällt mot honom och han som verkligen behöver mer sällskap. Han kommer nu till en fin familj som även har en ragdoll kompis till honom. Vilket kommer göra honom gott.

2014-02-17 17.51.56 2014-02-17 17.52.18

 

Efter att Simba åkt med sina nya ägare så började städa i min sorg och vemod. Jag dammsög och bäddade rent överallt. Efter det tog jag mig till gymmet och körde ett axelpass. Behövde få ut lite känslor ur kroppen.
Väl hemma så var klockan mycket så kvällsmål och sängen hägrade.

Tisdagen bjöd på övertid på jobbet då det är grymt mycket att göra. Undrade under dagen på jobbet varför jag hade så ont i underarmarna och knappt orkade lyfta en pärm, men det slog mig senare att det måste bero på boxningen. TACK för det 🙂 Love it!!

Det blev lite senare träning på mitt favorit ställe ” Gumse Gym” Blir alltid lika glad och fylld av energi när jag kommer dit. Började med att äta en av Mamma gumses matlådor. Ris och kyckling, mums 😀

Efter att maten fått smälta så körde jag ett benpass, ett bra benpass med fokus på kontakt och mycket baksida. Hade fortfarande känningar av träningsvärk från fredagens benpass, men det gav med sig under tiden som jag körde.

Benspark, frontböj, enbenspress, tvåbenspress, lårcurl, raka mark, samt massa mage 😀

2014-02-18 19.27.22 2014-02-18 19.27.18

 

Efter passet blev det chill i soffan och väntan på Ashkan som jag skulle gå igenom kostprogrammet med. När jag ligger där i soffan så kommer världens bästa Micke med en god återställare, Proteindrink ala Micke, vilken service 😉

2014-02-18 19.30.52Tack bästa Micke, servicen är på topp på bästa gymmet och med det bästa teamet!!

Ashkan och jag gick igenom kosten och nu känner jag att jag har full koll. Nu är det fokus än mer, lite småjusteringar gjordes men mer på cardiobiten.

Efter social tid så blev det raka vägen till ICA innan jag kunde sätta mig och koppla av hemma.

 

Idag har jag varit och träffat min stora “idol” och vän 😉 Helene Ahlson, vi körde ett bra ryggpass, hon vet precis mina svagheter och jobbar stenhårt med att jag ska finna rätt muskler i ryggen. Som en gammal skrivbordsråtta så är vissa muskler lite starkare än andra och det syns när man poserar och tränar. Nu börjar jag hitta rätt och så sakteliga så går det åt rätt håll.

Nu har jag kommit hem och hunnit med att göra middagen till i morgon, köttfärslimpa med palsternacka, mums så gott det ska bli.

2014-02-18 19.31.59

 

Nu är det soffan och softa som gäller och lite kvällskasin innan sängen och kudden ropar.

I morgon väntas ett gott armpass/axelpass 😀

2014-02-17 21.54.15

 

Kram och kärlek

 

Sussi

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: