Vilodag :-u

Vaknade i morse, trött som bara attan. Hur kan det vara så, jag gick ju och lade mig tidigt så där 21.30. Vakande dock kl. 01.15 av att katten levde rövare i huset. Tog ett tag innan jag somnade om. När klockan ringde 04.50 gick jag upp och tittade på termometern -18 grader. Jag var trött och kände den begynnande förkylningen. Tog ett snabbt beslut och gick tillbaka till sängen och somnade om. Klockan ringde åter igen 05.40. Upp och iväg till jobbet. Känner stickningar i halsen… bestämde mig ganska snart under förmiddagen att det får bli en vilodag. Helt klart värt att ta denna vilodag. Fick en klipptid hos Annelie på Englahår. Passade på att klippa och bleka det råttfärgade håret lite. Skönt att få bli lite ompysslad 🙂\"IMAG0067\" Efter det åkte jag vidare till skolan som hade öppethus och hälsade på mina söner.

Nu väl hemma ska jag unna mig en kväll i soffan och bara ta det lugnt. Det var ett bra tag sen som jag bara fick sitta i soffan och titta på tv. Laddar för morgondagens powerwalk och gympass.

Ha en grym kväll.

Kram

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top