fbpx
Överlägg

Glädje

Tänk vilken euforisk känsla jag får i kroppen när jag tränat. Åkte ner till gymmet idag och kände mig allmänt olustig i kropp och själ. Lite småförkyld, en förkylning som jag inte vet om den kommer bryta ut ordentligt eller om jag kommer att få gå och dra på en långdragen förkylning som varken blir bättre eller sämre. Jag kände mig även lite nere… har väl någon form av kris.. typ 40 års kris. Ska livet vara så här, ensamstående med 2 barn, katt och hus. Ja det är väl kanske så… men om jag tänker efter så har jag det riktigt bra. När den där härliga underbara känslan infinner sig som det gör när jag tränat så finns det inte så många fel eller brister i livet. Jag är euforisk när jag har tränat, alla oroligheter försvinner, alla negativa tankar är som bort blåsta. Här står jag nu efter ett skönt ben och magpass, med mat i magen och känner mig riktigt glad, lycklig och tacksam.

Tog lite kort idag med varierande resultat, men här kommer i alla fall lite dagsform bilder 😉

IMAG0046IMAG0045Poseringsbilder kommer ni få se när jag har lärt mig posera rätt 😉 Så här långt har jag kommit nu. 5 månader kvar till första tävlingen… så det gäller att fortsätta ligga i.

Jag går mina dagliga morgon promenader på ca 30 min, jag hinner gå c:a 3,5-4 km på den tiden. Jag tränar i stort sett varje dag, försöker lägga in 1-2 vilodagar i veckan. Men då är jag i alla fall ute och går, så jag rör mig nog varje dag.

Så slut kontentan på allt är att jag blir glad av träning, bra kost och att leva här och nu.

Kram och kärlek på er där ute!

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up
%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights