Vägning mätning åter igen

Samma ångest som varje gång hade jag denna gång med när jag åkte till Fredrik på Reform, Ironsport i Västerås.  Vi vägde och mätte, okej, det hade gått rätt bra men inte fullt så bra som jag hade velat. Men jag har haft värsta suget efter allt onyttigt som man kan tänka sig. Har tröstat mig med nötter och det är bra i viss mängd men inte kilovis. Men jag tror att jag har haft lite panik inför deffningen. Resultatet visade 690 g fett tappat 🙂 men även 190 gram muskler :-S jag känner ändå att jag har blivit starkare, då jag har ökat mina vikter.

Jag ska inte deppa, jag tar nya tag nu och ska bevisa för mig själv att jag klarar detta. Den 8/4-13 ska jag tillbaka till Fredrik då börjar deffen ordentligt. Nu fick jag restriktioner om att öka på carido träningen 20 minuter per dag. Planering av kost är A o O så enkelt är det. Träningen är inga problem att få till men maten… ja ja.. jag ska ta helgen till att planera upp veckans matschema så ska vi se att de ordnar sig med den saken med.

Nu ska jag jobba lite innan jag ska ut i solen och gå en lång powerwalk. Ha en underbar dag och NJUT!

 

KRAM

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top