Inspiration och att inspirera andra…

Det är så roligt att se och höra att flera av mina vänner och bekanta har börjat aktivera sig mer än tidigare eller återupptagit sin träning. Många av dem har kommit till mig och sagt att jag ger dem dåligt samvete för att jag tränar som jag gör, men det har gynnat dem till att själva börja träna eller aktivera sig. Det dåliga samvetet blev något bra.

Träning för mig är en livsstil och tror att det kommer att kunna bli så för många. Det är super roligt att inspirera många, men lika många som jag inspirerar retar jag också. Många tycker jag är fåfäng och knäpp som håller på som jag gör. Men lika många om inte fler tycker ändå att det är starkt och häftigt att jag orkar och vågar gå min väg. Jag är grymt inspirerad av de som jag anlitar som PT och coachar. Jag läser bloggar och tidningar om träning, kost och hälsa. Allt för att inspirera mig själv. Att hjälpa andra med träning och kost som jag ofta får frågan om har jag inte riktigt kunskap till.  Jag lyssnar och lär från mina PT´n som jag anlitar. Jag följer deras rekommendationer.

Jag registrerar min träning vi Runkeeper och Funbeat samt även lite på shapeup. Jag har inte varit så frekvent duktig och noggrann att registrera mina styrkepass, men där ska jag bli bättre. Samma sak gäller kosten, den måste jag bara bli bättre på. Hoppas på att Fredrik ger mig en ordentlig spark i baken i morgon.

En del av min träning kommer upp här på bloggen, mina powerwalk promenader kommer upp på facebook via Runkeeper. Lite för att även där inspirera andra.  Det är så roligt att läsa på FB att så många börjat gå powerwalk, springa eller till och med börjat träna. Tidigare blev jag \”trackad\” och då på skoj att jag tränade så mycket, men många av Er som trackade med glimten i ögat är där själva nu i träningsträsket. Måste säga att även om ni mina kära vänner inte är lika fanatiska som jag är så gläds jag åt att ni har börjat träna och att vi nu kan stötta varandra. Jag kan lova att vi håller oss mycket bättre i form och kommer må så mycket bättre.

Endorfinkicken man får när man genomfört ett skönt träningspass är en underbar känsla och kick, bättre än mycket annat 😉

I morgon är det dax igen för vägning och mätning. Får se vad som sägs, tror att det är dax för deff nu. Återkommer med den biten.

 

Ha en skön helg!

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top