Trött, trött och åter trött..

Jag mår bra, men är fruktansvärt trött. Känner mig svimfärdig i mellan åt och alldeles yr. Men att leva på 1100 – 1400 kcal är tufft och träna 2 ggr per dag på det. Men vad gör man inte för att komma i form 😉 Sen är det sömnen också, inte ens när jag är ledig kan jag sova. Vaknar efter 5 timmar och kan inte somna om. Hopplöst, förstår inte. Men så snart jag lägger mig eller sätter mig under dagen som somnar jag en 10-15 minuter, behövlig powernap.

Helgen har nu passerat med massa roliga inslag och härliga besök av vänner. Även roliga och oväntade samtal har kommit. Vilket i sig är väldigt roligt. I fredags hade jag en gammal vän här på middag, lika rolig och trevlig som vanligt ;)) I lördags så gick jag min sedvanliga morgonpromenad men då lite längre än på vardagarna. Varmt var det ute, svetten lackade och temperaturen ute var garanterat runt 25 grader. Underbart med denna värme. Jag verkligen älskar solen och sommaren. När jag hade gått min promenad gjorde jag ordning gröt med vaniljprotein och bär, den bästa frukost som finns.  Jag har påfyllningsdag på lördagar och det behövdes. Känner mig trött och sliten. Jag låg och solade på förmiddagen, Sussi en vän och hennes barn kom upp vid lunch och åt med oss. Vi gick sen en promenad med barnen och köpte mjukglass 😉 På kvällen var det middag hos mamma och pappa, gott och få bli lite ompysslad. En av mina bröder med familj var där också, alltid lika trevligt att träffa sin familj. Det blev ingen mer träning den dagen mer än en kortare promenad till centrum fram och tillbaka.

I dag gick jag åter upp tidigt som vanligt, upp på en promenad. Men efter knappa 2 km stängdes telefon av, vilket i sin tur gjorde att jag inte kunde lyssna på musik. Jag har rätt så nytt sim-kort och har inte lärt mig pinkoden än så det blev en musiklös promenad. Det var i sig rätt skönt, hörde fågelkvitter och naturens egna ljud i form av löven som dallrade i vinden. Väl hemma åt jag min gröt och gjorde mig i ordning för ett ben pass på Sats. Ett skönt pass med massor av kraft. Det kändes i kroppen att jag fyllde på med energi i går.

I morgon ska jag till Anita, som syr min bikini. Det är utprovning 🙂 så spänd på  hur de ser ut. Åhh vad jag längtar.

Ojoj.. det piper i köket…………….

Men shit.. jag glömde att jag kokade potatis… jag kokade dem torrt, hahaha… har aldrig missat det förut.. hur lyckas man. Deff hjärna eller?? 😉 jaja lite brända men färdigkokta potatisar är det i alla fall.. gud så klantig jag är nu. Krockade i måndags… händer saker som inte brukar hända mig..undra vad jag ska skylla på. hahaha..

Nu är det i alla fall dags för att nanna  kudde.

Åh ni har väl inte missat att rösta idag på mig till TALANGJAKTEN 2013?? gör det här annars, ni får rösta varje dag.

Ha det bäst

 

KRAM

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top