När tröttheten är total

Jag är så trött, känner mig sliten och helt urlakad. Jag är hungrig. Det är inte en enkel match det här att deffa. Den som säger det måste små ljuga lite 😉 Att deffa och samtidigt orka träna, jobba och göra alla andra vardagssysslor så som städa, handla, laga mat tär på en. Men snart har jag uppnått mål 1. Det är 1½ vecka kvar till Alströmer trofén. Det ska bli så spännande. En erfarenhet rikare. Sen efter det är det 3 veckor kvar till Tammerpokalen och bootcamp. Men först Alströmer som jag kommer ha med mig underbara Camilla till. Min personliga och egna poseringscoach och energispridare. Så skönt att hon följer med. TACK fina Camilla 🙂

I matväg längtar jag väldigt mycket efter ananaspaj (Gittes) och morotskaka (Min kusin Helenas) samt stora amerikanska muffins med philadephiaost (Lottas)… inte för jag brukar äta det i normala fall men det är det som jag verkligen längtar efter nu. Jag längtar även efter ost kex, choklad och ett glas Amarone. Jag vill även ha mat!!!

Natten som var sov jag som riktig kratta somnade inte förrän 02,00 och vaknade 04,15, för att ställa om klockan och gå upp 05,30. Det känns inte ok. Jag har varit helt slut på jobbet i dag. Åkte direkt till Sats och körde ett bröst/tricepspass. Fick till ett bra pass trots att jag var helt slut. Väl hemma värmde vi lite rester jag och barnen och sen har jag halvsovit i soffan någon timme. Skönt!!

Nu har jag tagit ledigt resten av veckan för att återhämta mig lite och koncentrera mig på träningen. 😀 KÄMPA KÄMPA KÄMPA

\"hämta

Ikväll blir det en tidig kväll, hoppas jag 🙂

 

PS! Ni har väl röstat 😉 DS! 

 

\"hämta

Kram på Er

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen