Träningsvärk, träning och facebook

Som jag skrev i tidigare inlägg så botar jag träningsvärk med träning. Har en grym träningsvärk i magen och den blir bara värre. Men ack så skönt trots allt 🙂

Morgonpromenaderna fortsätter de med, men i morse var jag riktigt trött, hade bara fått 4,5 timmes sömn. Det är inte mycket det. När man tränar som jag är sömnen ack så viktig. Måste få mer timmar än 4-5, måste komma upp i 7-8 timmar. Med andra ord, telefonen får stängas av tidigare, datorn får släckas ner i tid. Men det är inte så enkelt att få till tiden och framför allt få den att räcka till. Önskade i bland att det var mer än bara 24 timmar på ett dygn. Men oavsett hur mycket eller lite jag har sovit vill jag inte missa mina morgonpromenader. Det är en otroligt skön start på dagen. Snart blir det ljusare också så snart kan man tävla med sig själv om hur långt man hinner gå innan väg belysningen slocknar. Än så länge så lyser den hela rundan.  Jag jagar min egen skugga eller så blir jag jagad av den. \"IMAG0077\"

Möter oftast inte en enda människa, inte en enda bil. Bara haren som skuttar över ängarna. Det är en fridfull start, med musikens dunkande i öronen från spotify.

Ikväll blev det en sen middag, Albin var på hockey träning, jag tränade och så var det handling på schemat. Jag körde ett underbart ryggpass. Så härligt när man får till dem där underbara passen när man känner sig stark och pigg.

Till middag blev det kalvfärsbiffar med bulgur och sallad. Riktigt gott och barnen åt med väldigt god aptit. \"IMAG0083\"Jag har även skapat en egen sida på Facebook för sussisfitness.se

Gå gärna in och gilla och titta på den.

 

Ha en underbar tisdag kväll

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top