Överlägg

Aj min rumpa….

Idag började jag dagen som vanligt med en 35 minuters promenad kl 05,00.

Efter jobbet var det åter igen dax att träffa min stora inspirationskälla Helene Ahlson. Hon körde ett hårt benpass med mig. Tror inte jag kommer kunna sitta i morgon. Det brann i rumpan av alla benpress och utfall. Jag blir så glad när jag träffat Helene, hon har verkligen hjärtat på rätta stället och ett ständigt leende på läpparna. Hon är hård i träningen och puschar mig ordentligt, hon tror på mig också, det känns så bra. Så roligt! Tack Helene för ett grymme pass idag 🙂

Camilla Wreting (Sats Danderyd) som jag kör min poseringsträning för har också ett ständigt leende på läpparna. Hon är petig med poseringarna, men det är bra annars blir jag inte bättre. Det är inte helt enkelt. Men man lär så länge man lever. Den stab av PT och coachar jag har nu är helt fantastisk. Fredrik Carlsson på Ironsport som jag ska tävla för och som ger mig kostprogram och mäter mig. Underbar person, hård men rättvis. Jonas Grossman (Sats Bålsta) som puschar och kör hårda pass med mig på hemmaplan. Får mig att känna mig stark. Alla fyra ger mig inspiration och mer smak till denna underbara sport som fitness. Jag har verkligen hittat hem när det gäller träning, kost och liv att leva.

Idag när jag åkte hem så hade det hänt en olycka på E18, det var ju lite typsikt då jag hade hur mycket som helst att göra. Men väl hemma 1 timme senare än tänkt så blev det middag. Efter middagen så var förberedelsen till min 40 års dag i full gång. 7 kg fläskfile och 5 kg kyckling har stekts och grillats i ung. Hoppas att det räcker 😉 Nu ligger den i marinad och ska safta till sig till dagen DET! 😉

IMAG0091154134_10151213482636671_1702644380_n

I morgon blir det sovmorgon, tandläkaren väntar!

Tänkte köpa lite tårta till pojkarna på jobbet lite tordagsmys är väl aldrig fel är ledig på fredag så man får fånga tillfällena som det så vackert heter 🙂

 

Hörs snart!!

KRAM

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: