Träningsvärk from hell.. rösta

 

Igår tränade jag med Ashkan, ett grymt benpass. Vi körde flera övningar som jag aldrig tidigare gjort, eller gjort på ett annat sätt.
Idag har träningsvärken krypit sig på sakta men säkert. Nu till kvällen känner jag att det kommer inte vara nådigt i morgon. Hahaha..
TACK ASHKAN!!
Vi tränade som vanligt på Gumse gym, flera nya benmaskiner har kommit och det var riktigt bra och sköna maskiner.

När jag kom hem från gymmet mötte jag upp Anton och vi handlade lite och åkte sen hem och gjorde proteinvåfflor med hasselnötscreme. MUMS

\"2013-12-12

Idag var det åter dags för träning på bästa gymmet. Rygg stod på schemat. Micke hjälpte mig, pushade. peppade och passade. Vi körde tungt, tungt och åter tungt. Var uppe på vikter som jag aldrig trodde jag skulle rå på. Men vi mosade på, många reps och tunga vikter. Underbart!! Här ska muskler växa 😉
TACK MICKE!!!

Träningsvärken i benen är ett faktum och jag bävar starkt för morgondagens träningsvärk som kommer vara än värre i benen men också i ryggen.
Men det är absolut inge jag klagar över, ME like alot.

När jag kom hem från träningen så hade Anton och Albin gjort middagen klar. Lammstek med potatis crrisp och tzatsiki. Fantasktiskt gott. Kan inte bli mer stolt över mina barn. Anton hade kryddat och fixat med lammsteken och satt in den i ugnen och tagit ut den i rätt tid. Det var ett av det möraste jag ätit på länge, underbart gott.

\"2013-12-13

Mer perfekt går det inte att få det 🙂
\"2013-12-13
\"2013-12-13

Mysmiddag med mina <3 <3

I morgon ska jag och Anton träna tillsammans, ska bli riktigt roligt.

Ni har väl inte missat att rösta på vem av oss talanger som ska vinna talangjakten.
Jag blir givetvis oerhört tacksam för er röst.
Det skulle bli den enda och finaste julklappen jag kunde få.

RÖSTA HÄR!!!
Kram och kärlek

Sussi

\"2013-12-13

Choklad foundu till efträtt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top