Överlägg

Omröstning

Hej på er

Nu är omröstningen i gång för den som gjort den största prestationen under Talangjakten.

Jag har under denna resa fått lära mig mycket om mig själv och även fått välja bort saker som tidigare låg som naturligt i mitt liv. Jag har under denna resa hittat hem och ser detta liv som mitt. Ett liv som jag inte vill byta ut mot något annat. Jag älskar detta och är så tacksam för att jag fick chansen att vara med på denna resa, men är också tacksam för varje andetag jag får ta.

Att gå på en diet och fokusera på kost och träning är både roligt men också jobbigt. Att göra avkall och säga nej till middagar och fika stunder för att man går på en diet är inte alltid roligt, men har det varit värt det, ABSOLUT!!!
Jag har gjort allt som legat i min makt, tränat, ätit och följt det kostupplägg som jag fått av coach Fredrik.
Ångar inte en sekund av detta halvår som jag varit med i Talangjakten. Vill inte att det ska ta slut.
Det har varit tufft, roligt och lärorikt. Även mina barn har fått lära sig hur man blir med för lite kolhydrater i kroppen men också att man kan nå sina drömmar om man kämpar.
Att vara ensamstående heltidsarbetande mamma som samtidigt går på diet och tränar 2 pass per dag är en riktigt stor prestation. Jag är riktigt STOLT över mig själv och det jag har åstadkommit.

Nu efter luciapokalen kom allt att bli ett svart tomrum, jag vet inte vad jag ska äta, vet inte hur jag ska träna och vad jag ska fokusera på.
Har redan på bra två veckor gått upp 5 kilo och har svårt att förlika mig med att kroppen förändras så snabbt. Jag vet att det är bra att gå upp i vikt så jag orkar fortsätta träna. Jag har hittat min livsstil och kommer inte sluta med detta.
Nästa mål är Luciapokalen 2014 då jag vill vara i ännu bättre form.

Min resa slutar inte här, den har precis börjat.

Nu önskar jag att ni lade Eran röst på mig för bästa prestation under detta halvår.
Jag är er evigt tacksam för att ni röstade in mig till Talangjakten, och hoppas att ni ger mig er röst för att få ta 1:a priset bland oss i talangjakten. 1:a priset skulle hjälpa mig att nå än längre till nästa år. 😀 Tänk vilken Julklapp.;)
Omröstningen pågår fram till 20/12-13
Dela och rösta, hjälp mig.
RÖSTA HÄR

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjg5Mzk0OTtzOjE6InciO2k6NTc1O3M6MToiaCI7aToxNjAwO3M6MToiYyI7aTowO3M6MToicyI7aTowO3M6MToiayI7czo0MDoiZjRjZmEzOTBlMTk5YzY0NGZlYTIxZGM1M2JhOTg2Nzk5ZTc4NWNiMSI7fQ==.jpg

Juni 2013
YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjg5Mzk1MDtzOjE6InciO2k6NTc1O3M6MToiaCI7aToxNjAwO3M6MToiYyI7aTowO3M6MToicyI7aTowO3M6MToiayI7czo0MDoiOGM0Y2UxMWM1M2ZlYzllOTRkMzdlM2U5M2MxN2FhY2M0NmRkYjIwYSI7fQ==.jpg

1:a December 2013

Totalvinnare efter Luciapokalen 2013 i talangjakten får:

Ett års sponsring av kosttillskott
Ett års sponsring av träningskläder
En fotografering och reportage för BODY Magazine
Två års prenumeration på BODY Magazine
Plats i BODYs ordinarie bloggportal

Tack på förhand för Era röster

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: