Träning med erfaren man….

Ja de senaste passen har jag tränat med de stora killarna. Riktigt tuffa hårda pass. Det känns i hela kroppen. Jag har bestämt mig, jag har mitt mål i sikte och jag är inte den som lägger mig ner och ger upp.

Jag ska upp på scen igen och vara i ännu bättre form än i år även om jag i år var i mitt livs bästa form hit in tills.

i dag när jag kom till Gumse, lite senare än vanligt då jag hade jobbat över, mötte jag Kent Grape. En erfaren kroppsbyggare. Riktigt roligt, tungt och inspirerande att köra med honom. Han har en erfarenhet som heter duga och jag bara sög åt mig allt han sa.

Vi körde riktigt bra övningar och jag kommer garanterat ha träningsvärk i morgon. Känner mig helt mosig i ryggen.. SKÖNT!!!
TACK KENT!! Grymt pass!! <3
Nu har nya BODY tidningen börjat skickats ut i postlådorna och snart finns de i butik också. Sista bilderna på talangjakts gänget finns med.

Lite smakprov kommer här

Ja de senaste passen har jag tränat med de stora killarna. Riktigt tuffa hårda pass. Det känns i hela kroppen. Jag har bestämt mig, jag har mitt mål i sikte och jag är inte den som lägger mig ner och ger upp.

Jag ska upp på scen igen och vara i ännu bättre form än i år även om jag i år var i mitt livs bästa form hit in tills.

i dag när jag kom till Gumse, lite senare än vanligt då jag hade jobbat över, mötte jag Kent Grape. En erfaren kroppsbyggare. Riktigt roligt, tungt och inspirerande att köra med honom. Han har en erfarenhet som heter duga och jag bara sög åt mig allt han sa.

Vi körde riktigt bra övningar och jag kommer garanterat ha träningsvärk i morgon. Känner mig helt mosig i ryggen.. SKÖNT!!!
TACK KENT!! Grymt pass!! <3
Nu har nya BODY tidningen börjat skickats ut i postlådorna och snart finns de i butik också. Sista bilderna på talangjakts gänget finns med.

Lite smakprov kommer här

\"1528559_10152125696626341_2143222744_n[2].jpg\"

3 dagar kvar att röst på er favorit, ( hoppas det är jag 😉 )
RÖSTA HÄR

Segraren får:

Ett års sponsring av kosttillskott
Ett års sponsring av träningskläder
En fotografering och reportage för BODY Magazine
Två års prenumeration på BODY Magazine
Plats i BODYs ordinarie bloggportal

Nu är det dags att knyta sig, har så mycket på jobbet att göra så jag tänkte försöka vara där redan kl 05,00 så man hinner jobba i lugn och ro innan alla kommer in.

Ha en underbar kväll
Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top