fbpx
Överlägg

Träning med erfaren man….

Ja de senaste passen har jag tränat med de stora killarna. Riktigt tuffa hårda pass. Det känns i hela kroppen. Jag har bestämt mig, jag har mitt mål i sikte och jag är inte den som lägger mig ner och ger upp.

Jag ska upp på scen igen och vara i ännu bättre form än i år även om jag i år var i mitt livs bästa form hit in tills.

i dag när jag kom till Gumse, lite senare än vanligt då jag hade jobbat över, mötte jag Kent Grape. En erfaren kroppsbyggare. Riktigt roligt, tungt och inspirerande att köra med honom. Han har en erfarenhet som heter duga och jag bara sög åt mig allt han sa.

Vi körde riktigt bra övningar och jag kommer garanterat ha träningsvärk i morgon. Känner mig helt mosig i ryggen.. SKÖNT!!!
TACK KENT!! Grymt pass!! <3
Nu har nya BODY tidningen börjat skickats ut i postlådorna och snart finns de i butik också. Sista bilderna på talangjakts gänget finns med.

Lite smakprov kommer här

Ja de senaste passen har jag tränat med de stora killarna. Riktigt tuffa hårda pass. Det känns i hela kroppen. Jag har bestämt mig, jag har mitt mål i sikte och jag är inte den som lägger mig ner och ger upp.

Jag ska upp på scen igen och vara i ännu bättre form än i år även om jag i år var i mitt livs bästa form hit in tills.

i dag när jag kom till Gumse, lite senare än vanligt då jag hade jobbat över, mötte jag Kent Grape. En erfaren kroppsbyggare. Riktigt roligt, tungt och inspirerande att köra med honom. Han har en erfarenhet som heter duga och jag bara sög åt mig allt han sa.

Vi körde riktigt bra övningar och jag kommer garanterat ha träningsvärk i morgon. Känner mig helt mosig i ryggen.. SKÖNT!!!
TACK KENT!! Grymt pass!! <3
Nu har nya BODY tidningen börjat skickats ut i postlådorna och snart finns de i butik också. Sista bilderna på talangjakts gänget finns med.

Lite smakprov kommer här

1528559_10152125696626341_2143222744_n[2].jpg

3 dagar kvar att röst på er favorit, ( hoppas det är jag 😉 )
RÖSTA HÄR

Segraren får:

Ett års sponsring av kosttillskott
Ett års sponsring av träningskläder
En fotografering och reportage för BODY Magazine
Två års prenumeration på BODY Magazine
Plats i BODYs ordinarie bloggportal

Nu är det dags att knyta sig, har så mycket på jobbet att göra så jag tänkte försöka vara där redan kl 05,00 så man hinner jobba i lugn och ro innan alla kommer in.

Ha en underbar kväll
Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights