Juletid och träningstid :)

Ledighet ger alltid utrymme till mer träning. Underbara träning med massa goda vänner. Gumse gym har det där extra, där det även är en socialsamvaro. 

Den träningshjälp jag får nu är fantastik. Träningen har inte vart så rolig som den är nu. Jag kör hårt, tungt. Varje pass kör jag som om det skulle vara det sista.

I torsdags körde jag ett benpass med Perra, ett benpass utan dess like. Benen skakade eller hela kroppen skakade efter det passet och det höll på att vända sig i magen flera gånger under passet. Direkt efter passet skulle jag iväg på kundevent. 10 cm klackar är väl kanske inte att föredra efter ett sådant pass. Men ska man vara fin får man lida pin. Stapplade iväg på mina klackar, hahaha.. måste sett helt galet ut. Hängde på trappräcket ner till tåget och det var svårt att gå utan att benen skulle vika sig. Men jag klarade den kvällen.
Men dagen efter och i går det var nog det jävligaste jag varit med om. Det går bra så länge jag sitter med benen i högläge, eller går lite försiktigt på plan mark med vanliga skor.
Men trappor det är inte att föredra överhuvudet taget. Benen är blodfyllda och att stussa på Golden hits i klackar som jag gjorde i lördagskväll är väl inte heller att föredra. haha.. Men jag klagar inte, det är en underbar känsla. Även om vi var på centralbadet innan och bubblade och satt i varmbad så blev det inte helt bra.Träningsvärken sitter i fortfarande och nu är det måndag.
Jag har bett om ytterligare ett sådant benpass av Perra. Han var grymt hård men det var så jäkla kul. Precis vad jag behövde. Mer sådana pass så lär det hända saker. Älskar ju utmaningar och detta var verkligen att få testa gränser.

\"images[2]\"

Jag har även kört pass med Jonas som är super bra på att hjälpa mig att lägga på vikter så det blir tungt och jobbigt. Älskar när det gör ont och man känner att muskeln jobbar.
Träningsvärk är ett faktum efter varje pass, och det är så underbart.

 

\"2013-12-17
\"2013-12-21

Tacksam för all den hjälp jag får med träningen. Det är underbart och motivationen är på topp.
Älskar detta!!!

Nu är det jul och jag vill passa på att önska Er alla en riktigt skön jul.
Vi kanske syns på gymmet 🙂 och då såklart GUMSE GYM
Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen