Överlägg

Träning, mätning, utvärdering

Jag förstår inte vart tiden tar vägen… 6 ½ veckor kvar till tävling och Tyngre Classic. Jag är så taggad och ser så fram emot att få gå upp på scen igen. Tiden från då jag träffade Arne och anlitade han som coach och resan fram till luciapokalen har verkligen varit stort fokus på hård träning och kontrollerad kosthållning. När jag väl hade gått upp på luciapokalen och kom till final så fick jag mersmak. Den konsthållning som jag håller är super för mig och jag mår toppen, vilket gjorde att det var inte ett jobbigt beslut att ta att gå upp på scen igen. Totalt gick jag upp 6 kg från luciapokalen till jag drog i handbromsen igen. Med Arnes kompetens och upplägg så känns ingenting vare sig konstigt eller påfrestande. Känner att jag hittat hem och lever ett liv som jag vill leva, vare sig det är tävling eller ej. Äter och tränar likadant hela tiden kan man säga. Jag har inte tagit många vilodagar utan köttar på och kämpar. Jag vill förbättras och lyssnar på kroppen, huvudet och Arne för att kunna nå de mål som jag sätter upp.
Nu är det totalfokus fram till Tyngre Classic 2/5. I söndags gjorde Arne kalipper mätning på mig och vi tränade tillsammans. Mätningen blev vi riktigt nöjda med. Det går åt rätt håll kan jag säga 😀
wpid-20150317_205414.jpg
Vi körde ett härligt ryggpass på Gumse gym innan teamträffen som vi hade efter våran träning.
Teamträffen med dryga 40 atleter, ett härligt team med underbar familjekänsla.
wpid-received_680159432110463.jpeg
Nu kör vi!!!!!

wpid-wp-1426621948326.png

I måndags körde jag själv ett bröst axelpass på Håbo atletklubb. Skönt att ibland få träna på hemmaplan. Mindre prat och mer träning 😉

wpid-wp-1426621933629.jpeg

Idag blev det ett benpass med Mattias på Sats Odenplan. Vilket pass sen.. 8 x 20 benspark, 8 x 6 tunga djupa benböj, 4 x 8 tunga benspark med motstånd åt båda hållen, 4 x 15 tunga stående vadpress, abducator och adducator pressar sen var benen döda…
Tack för ett grymt bra och roligt pass 😀

På vägen hem så stannade jag till på elgiganten. Min dammsugare har verkligen gjort sitt så jag gick in och köpte en ny. Finns roligare saker att lägga pengar på, men det var ett onödigt ont. Väl hemma kunde jag inte låta bli att prova dammsugaren såklart. Åh vilken skillnad.. det blev genast mycket roligare att dammsuga, så det var inte så onödigt ont trots allt 🙂

Snygg, eller hur ;)
Snygg, eller hur 😉

Idag fick jag också ett mail från Jessica och Slejman på Körbarakör camp där jag har varit och hållit föreläsning. Jag fick en utvärdering som deltagarna har skrivit. Jag blev riktigt glad över att få den. Mycket positivt och kul att läsa att så många blev berörda av det jag berätta. Jag kommer ta detta till mig och göra förändring och förbättring på de punkter som måste såklart. Men stolt vill jag visa upp denna härliga utvärdering och även passa på att tacka alla berörda. <3 all kärlek till ER

wpid-img_20150317_211428.jpg

Nu väntar sängen och en god natt sömn

Ha en supervecka

Kram och Kärlek

Sussi

wpid-wp-1426621916392.jpeg

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: