Överlägg

Älska livet

I torsdags höll jag en föreläsning på Ekolsundsslott där Körbarakör hade en hälso camp. Det var en mycket givande föreläsning som jag höll där jag fick mycket bra kontakt och respons från deltagarna. Många som blev riktigt berörda och som fick sig en tankeställare. Att lyssna på sig själv och våga leva sitt eget liv var något av det som jag pratade om. Att våga gå sin väg och inte göra det som andra förväntar sig. Du har ett liv och det är du själv som har ansvar för det, så varför inte leva livet så som du själv vill.
Efter föreläsningen och massa kramar så åkte jag hem och packade mig väska.

Jag och Slejman, som är en till grundarna till Kör bara köör.
Jag och Slejman, som är en till grundarna till Kör bara köör.
Susanne min fina nyfunne vän.
Susanne min fina nyfunne vän.
Tomas och Malin två helt underbara människor. Malin kommer även gå upp på scen för första gången på Tyngre Classic och tävla i bikinifitness.
Tomas och Malin två helt underbara människor. Malin kommer även gå upp på scen för första gången på Tyngre Classic och tävla i bikinifitness.

I fredags morse stängde jag av internet och kopplade bort hela omvärlden.
En helg med mig själv i fokus och bara vara. Promenader, mat, träning och sömn var vad helgen bestod av.
Kärleken frodas i mig och jag har verkligen funnit tillbaka till mig själv. Det var inte en dag försent att släppa taget om omvärlden och komma bort. Jag var så nära att tappa mig själv, men klok som jag är så lyssnade jag på signalerna.
Idag är jag åter tillbaka på banan och starkare, mer harmonisk och kärleksfull. Mitt hjärta är fyllt med kärlek, empati och omtanke.

wpid-img1425907791053.jpg

Med massa kärlek inom mig så går även träningen hur bra som helst just nu. Att ha kommit i harmoni så funkar allt bättre. Vikten går åt rätt håll, formen tar sig, och träningen är bara hur rolig som den. Maten kryddas med extra kärlek som alltid när jag lagar mat. 😀

wpid-wp-1426098325515.jpeg

Igår fick jag paket på posten från Bigsam Imperioo så grymt snygga kläder… super bra priser är det också, med superbra kvalitet. Kan verkligen rekommendera att beställa.

wpid-wp-1426098164299.jpeg
Älskar dessa sköna kläder, som också är grymt tuffa 😀

Mina promenader bara njuter jag av nu när det blir ljusare på morgonen. Underbar årstid vi går oss till mötes. Älskar fåglarnas kvitter, knopparna som kommer på träd, buskar och blommor. Varje dag blir en ny upptäckt på vad som spruckit upp ur marken.

underbar morgonsol som bländar ;)
underbar morgonsol som bländar 😉

wpid-wp-1426098213117.jpeg

Veckan går sin ila gång… redan onsdag och snart är helgen här igen. På söndag är det åter teamträff vilket kommer bli riktigt roligt. Ser fram emot att träffa alla fantastiska atleter.

Bästa starten... varje morgon :D www.valjgladje.se
Bästa starten… varje morgon 😀
www.valjgladje.se

Nu blir det filmtajm med mina älskade tonåringar. En action står på agendan, så vilken det blir får vi se 😉

Gör er en super vecka!!

Kram och kärlek

Sussi

Kärleken till mig själv är så stor så frågan är om jag verkligen behöver något annat, så har den fastnat så sitter den bra där den är... hahahaha
Kärleken till mig själv är så stor så frågan är om jag verkligen behöver något annat, så har den fastnat så sitter den bra där den är… hahahaha

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: