Team Better you Crew

Det är så roligt. Jag har blivit en av medlemmarna i Team Better You Crew 😀
Jag kommer få vara med att testa nyheter från #Valjgladje vilket kommer bli super kul. Jag älskar deras produkter de har redan nu så det kommer med all sannolikhet bara komma än mer bra produkter.
Deras BCAA och EAA dricker jag varje, smakerna är underbara. Kan inte ens säga vilken smak som är min favorit. Jag älskar alla smaker som finns till BCAA, det är smultron, päron eller cola. Till EAA är det smaken lemon som är riktigt frisk och god. Bästa är att jag tar den smak jag känner för just för stunden.
Jag tar även bärboost och tranbärskapslar varje dag.
\"wpid-wp-1422470019037.jpeg\"
Bärboosten blandar jag i kvarg eller i BCAA drinken på morgonen samt sväljer ner en kapsel av tranbärsextraktet.

Tranbär är bl.a. rikt på vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning. Tranbär också är rikt på proantocyanin, PAC, som har antioxidativa effekter. Innehåller otroliga 500mg tranbärsextrakt per kapsel

Bärboosten är rena vitaminbomben
En vitaminbomb med fruktfibrer och antioxidanter. Berikad med D-vitamin, D3-vitamin, C-vitamin och B12-vitamin. En aktiv bakteriekultur och extrakt från frukt och bär. Ett särskilt bra tillskott under den mörka säsongen och bidrar till ett normalt immunförsvar. För att underlätta intaget finns Bär Boost som lättsvalda kapslar eller som pulver.

Det är super kul att fått äran att vara en av dessa i detta Team.
Ni vet att ni kan handla dessa produkter på Gumse gym eller på Väljglädje såklart.

Idag har jag kört ett riktigt bra armpass, det blev ett sent pass i förhållande till vad jag brukar. Jag var inte på gymmet förrän 18.30, 2,5 timmar senare än jag brukar. Men det gick bra i alla fall, bra kontakt och skön pump. I morgon blir det ett gott ryggpass och sen har jag bestämt mig för att ta en vilodag på fredag 😀 Kors i taket. Men i bland har nöden ingen lag… 😉
Tror förstås att det inte är någon skada skedd om jag vilar en dag, lite återhämtning innan lördagens benpass kan aldrig vara fel.

\"Diet

Nu är det tajm för sängen och en god natts sömn…

Kram och kärlek

Sussi

\"Mina \"Kloka

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top