Tack alla för en super dag!!

Så otroligt glad och tacksam för alla gratulationer jag fått på facebook, sms, instagram, telefonsamtal, överraskningar på jobbet, mail etc.
Vill tacka alla ingen nämnd ingen glömd, men att bli så uppvaktad berör mig djupt i hjärtat och jag känner sådan tacksamhet och glädje.
TACK!!
\"Överraskningsblommor

Jag jobbade hela dagen precis som vanligt. Åkte därefter till gymmet och körde ett skönt framsida benpass dagen till ära. Denna gång struntade jag inte i strechen, vill ju gärna inte ha samma värk denna vecka som jag fick från förra veckans benpass.
Dagen till är var jag bjuden på middag hos min yngsta lillebror. En middag helt efter min kostplan och diet. Kyckling, ris och tzatsiki och fruktsallad till eterrätt. Respekt kallas det. Så underbart ha vänner och familj i sin närhet som respekterar ens val i livet. Det var en av de bättre födelsedagarna jag haft, att få kvalitetstid med min bror det händer allt för sällan. TACK fina bror för super god mat <3

Jag som har lite hjärnspöken ibland blev tvungen häromdagen att gå tillbaka i tiden lite… åldernoja kanske… men jag ville se om spegeln ljuger eller om det är jag som har skev självbild. Så jag gick igenom mitt arkiv av \”selfisar\” hahaha. och fann dessa bilder.

Detta var vad jag hittade
\"2011-11-01\"
\"2015-01-15\"

\"2014-11-27\"

Lite har hänt sen jag började satsa på bodyfitness. Det känns riktigt roligt. Det funkar med hård träning och rätt kost med andra ord. Kan bara bli bättre och bättre ska jag bli. Det är med andra ord aldrig försent att börja.
Jag började min satsning när jag var dryga 38 år och gjorde ett halvår senare efter min start en hjärtklaffsoperation, så den faktiska tiden som jag tränat är inte mer än dryga 2 år. Men jag har lång väg kvar innan jag är någelunda nöjd, för helnöjd kommer jag aldrig att bli 😉
Allt tar tid… men skam den som ger sig heter det ju…

Nu ska jag somna in med en härlig känsla i kroppen och fylld med kärlek av alla ER mina vänner.

Kram och kärlek
Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen