Överlägg

Tack alla för en super dag!!

Så otroligt glad och tacksam för alla gratulationer jag fått på facebook, sms, instagram, telefonsamtal, överraskningar på jobbet, mail etc.
Vill tacka alla ingen nämnd ingen glömd, men att bli så uppvaktad berör mig djupt i hjärtat och jag känner sådan tacksamhet och glädje.
TACK!!

Överraskningsblommor till jobbet från god vän. :D
Överraskningsblommor till jobbet från god vän. 😀

Jag jobbade hela dagen precis som vanligt. Åkte därefter till gymmet och körde ett skönt framsida benpass dagen till ära. Denna gång struntade jag inte i strechen, vill ju gärna inte ha samma värk denna vecka som jag fick från förra veckans benpass.
Dagen till är var jag bjuden på middag hos min yngsta lillebror. En middag helt efter min kostplan och diet. Kyckling, ris och tzatsiki och fruktsallad till eterrätt. Respekt kallas det. Så underbart ha vänner och familj i sin närhet som respekterar ens val i livet. Det var en av de bättre födelsedagarna jag haft, att få kvalitetstid med min bror det händer allt för sällan. TACK fina bror för super god mat <3

Jag som har lite hjärnspöken ibland blev tvungen häromdagen att gå tillbaka i tiden lite… åldernoja kanske… men jag ville se om spegeln ljuger eller om det är jag som har skev självbild. Så jag gick igenom mitt arkiv av “selfisar” hahaha. och fann dessa bilder.

Detta var vad jag hittade

2011-11-01
2011-11-01

2015-01-15
2015-01-15 offseason

2014-11-27
2014-11-27 Luciapokalen

Lite har hänt sen jag började satsa på bodyfitness. Det känns riktigt roligt. Det funkar med hård träning och rätt kost med andra ord. Kan bara bli bättre och bättre ska jag bli. Det är med andra ord aldrig försent att börja.
Jag började min satsning när jag var dryga 38 år och gjorde ett halvår senare efter min start en hjärtklaffsoperation, så den faktiska tiden som jag tränat är inte mer än dryga 2 år. Men jag har lång väg kvar innan jag är någelunda nöjd, för helnöjd kommer jag aldrig att bli 😉
Allt tar tid… men skam den som ger sig heter det ju…

Nu ska jag somna in med en härlig känsla i kroppen och fylld med kärlek av alla ER mina vänner.

Kram och kärlek
Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: