Storken har landat

Igår kom han den lilla krabaten, Skarpings CassaNova of Harlem, eller som vi kallar honom, Simba. \"\"

Fösta natten var som att ha en liten bebis, han jamade, och jamade hela tiden, tror inte jag sov många timmar. Idag har han aklimatiserat sig så denna natt borde gå bättre.

Idag var jag ledig med barnen som har sportlov och var hemma med Simba så han fick känna sig trygg. Jag tog mig ner till Sats och körde ett benpass och massa mage, det är så skönt med magövningar…. eller …. nä, jo, eller…. skönt efteråt i alla fall.

I morgon och på fredag blir det åter jobb, sen är det helg igen och söndagens dans väntas. Att jag skulle bli en sådan inbiten buggare, det trodde jag aldrig. Men attans vad roligt det är. Mer bugg åt folket 😉

Ha en fortsatt bra vecka

KRAM till Er alla.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top