Storken har landat

Igår kom han den lilla krabaten, Skarpings CassaNova of Harlem, eller som vi kallar honom, Simba. \"\"

Fösta natten var som att ha en liten bebis, han jamade, och jamade hela tiden, tror inte jag sov många timmar. Idag har han aklimatiserat sig så denna natt borde gå bättre.

Idag var jag ledig med barnen som har sportlov och var hemma med Simba så han fick känna sig trygg. Jag tog mig ner till Sats och körde ett benpass och massa mage, det är så skönt med magövningar…. eller …. nä, jo, eller…. skönt efteråt i alla fall.

I morgon och på fredag blir det åter jobb, sen är det helg igen och söndagens dans väntas. Att jag skulle bli en sådan inbiten buggare, det trodde jag aldrig. Men attans vad roligt det är. Mer bugg åt folket 😉

Ha en fortsatt bra vecka

KRAM till Er alla.

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top