Fredag, helg och ledig :-)

Har en underbar helg att se fram emot. Ledig pĂ„ mĂ„ndag och med andra ord lĂ„ngledig. Idag blir det fredagsmys, lyxade till det och var vid delikatessdisken och handlade allt jag blev sugen pĂ„ för stunden, procctioskinka ( eller hur det nu stavas), rökt sidflĂ€sk ( för min sons skull, han Ă€lskar sĂ„dant, inte jag ), rökt makrill, varmrökt lax, kallrökt lax, rĂ€kor mm.mm. Åhh vad gott…. Ljusen tĂ€nda, braskamin tĂ€nd, vinet upphĂ€llt, skönt nu Ă€r helgen hĂ€r.

I morgon ska jag och Albin till MÀrsta, Albin ska spela hockeycup, hoppas pÄ vinst och schysst spel.

PĂ„ söndag Ă€r det bugg, dubbelkurs, ska bli spĂ€nnande. Det Ă€r otroligt roligt att dansa. Testa ni som Ă€nnu inte vĂ„gat prova, endorfinet rusar i kroppen av dansen… Fox ska vi inte prata om, minst lika roligt :-9

 

Ha en skön helg och njut av det vackra vÀdret om solen visar sig.

FĂ„nga dagen och LE!

KRAM

Share:

More Posts

Business woman

Vad hÀnder och vad har hÀnt? Jag Àr inte sÄ frekvent i mitt bloggande lÀngre som tidigare Är. Det beror sÄ klart pÄ mÄnga olika

Allt och lite till

Nu var det bra lÀngesen jag skrev nÄgot. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och Àr fortfarande.

Idag för ett Är sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation dĂ„ mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förĂ€ndrades rejĂ€lt \”igen\” Den dagen dĂ„ jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top