SOL

Hur bra mår man inte av denna sol som har strålat hela helgen. Uppdämt behov av solen har nog många av oss haft. Jag har verkligen passat på att varit ute och njutit av vårdagarna. 

Laddat batterierna och fångat dagarna.
Jag fick äran att låna min vän Camillas hund Chicka i helgen. Till mina barns stora glädje. Jag är nästan sönder tjatad av dem att vi ska skaffa hund. Men jag har inte tid… men att låna hund någon gång i bland gör jag så gärna.
Fredagen blev en vilodag men gav någon timmes promenad istället först en vid lunchen och sen en senare på eftermiddagen när jag kom hem från jobbet.

\"2014-03-07

Chicka tänkte ta med ett helt träd på vår lunchpromenad

Lördagen sken solen och det var klarblå himmel.
Jag åt min frukost och gick sen ut på en riktigt långpromenad på 1h45min vi gick dryga 1,1 mil. Härligt med detta väder och få andas vårluft. Första timmen fick vi sällskap av min kära vän Åsa. Då hann hon och jag avklara allt som skulle sägas.. vi hinner inte alltid prata med varandra så mycket som vi vill. Men detta var ett ypperligt tillfälle.

\"2014-03-08
\"2014-03-08

Underbart med hund, så mycket kärlek

\"2014-03-07

kärlek
\"2014-03-09

Här somnade Chicka efter vår nästan 2 timmars promenad

Efter lördagspromenaden åkte jag ner till gymmet och körde ett axelpass. Trots den bråkiga axeln fick jag till ett bra pass. Körde väldigt lätta vikter och värmde ordentligt innan jag kunde köra på med tyngre vikter.
Idag känns det faktiskt bättre i axeln också, smörjer mig dock med voltaren, trots att jag inte får. Men måste bli bra någon gång.

\"2014-03-09

Söndagens underbara dag, Solen var varmare än igår och mössa behövdes inte. Underbart att känna vinden i håret och solens strålar värma.

Idag blev det också långpromenad, först en på dryga timmen ca 7 km och sen en på knappa timmen och 5 km. samt några kortare under dagen.

Efter lunch i dag åkte Anton och jag ner till gymmet och körde ett biceps, triceps och magpass. Alltid lika roligt att ha med sig mina barn till gymmet. Så nära varandra man kommer när man får sådan kvalitetstid.

 

\"2014-03-09
\"2014-03-09

Nu måste jag nanna kudde, i morgon ringer kl 04,30 och en promenad med Chicka innan frukost. Sen ska vi möta hennes matte för återlämning.

I morgon blir det sen träning på mitt andra hem och bästa gymmet GUMSE GYM,
Kram och kärlek

Sussi

\"1904173_10151975103122781_1405369161_n.jpg\"

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top