Överlägg

Ändrade planer

 

Vilket väder det har varit idag. Det spirar i hela kroppen. Vårkänslor till max, underbart!! Det är ljust när man åker till jobbet och man bländas av solen som är påväg upp. Det är underbart, jag verkligen älskar denna årstid, när vi går från mörka tiden till den ljusa, jag blir så lycklig och en underbara känsla infinner sig i hela mig. Finns inga problem, bara massa möjligheter. När jag åker hem från jobbet är det även då ljus, till och med att det är tendens till ljust när jag har tränat också. Vi går mot bättre ljusare tider vilket är helt fantastiskt.
Men det är klart att det kommer att hinna komma något snöfall till och köldknäpp innan våren och sommaren är här på riktigt. Men jag njuter varje dag och jag hoppas att ni också gör det.
När man är ute i solen så känner man hur kroppen, huden, bara suger åt sig all energi och solen föder näring och balsam till själen.

DSC00245[1].JPG

Idag efter jobbet åkte jag raka vägen till Tan express i Sollentuna. Kände att jag vill få lite färg på den bleka vinterhuden.
Somnade och sov knappa 15 minuter innan soltiden var över. Även detta balsam för själen och massa energitankning.

Direkt efter solningen begav jag mig raka vägen till Gumse gym. Ben stod på schemat. Laddad och taggad gick jag in på Gymmet. Hejade glatt till alla underbara människor som jag mötte. blir så glad när jag kommer dit. När jag hade bytt om och kom ut ur omklädningsrummet och med bestämda steg var på väg till benpressen mötte jag Kent Grape. Vi bytte några snabba fraser sen blev det ändrade planer. Jag har tidigare bett Kent om hjälp för att bygga lite på mina spaghetti armar. Sagt och gjort blev det ett armpass istället med Kent. Ohh shit rent ut sagt vilket pass. Vi körde ett riktigt “blood and guts” pass… mina armar fick så mycket stryk. Bävar för hur det kommer kännas i morgon.
Kommer får ropa på chefen när jag vill ha en pärm nertagen från bokhyllan. Hahaha.. Jag har nog aldrig svettats så mycket på ett armpass som idag…
Men så grymt roligt. Riktigt roligt att få köra med Kent, jag har gjort det förut med då var det ett ryggpass. Jag kommer se till att få köra fler sådana här pass. Jag älskar när mina gränser flyttas och när jag får hjälp att gränserna flyttas med råge.
Tack Kent för hjälpen, peppen och hela passet idag. Super kul 😀

Dorian_Yates_photo59[1].jpg

Min axel är ju inte helt bra, men skam den som ger sig. Innan träningen så smörjer jag in mig med liniment och Voltaren. Voltaren smörjer jag med flera gånger om dagen. Jag vet att det inte är så bra för mig som går på blodförtunnande att använda det. Men just nu är jag så less på att ha ont så jag nonchalerar det att jag inte får..
Jag testar under en period för att se om det blir bättre. Det känns bättre så jag fortsätter ett tag till och hoppas att jag blir bra.

2014-03-10 16.15.15.jpg

I morgon blir det ben i alla fall och då får axeln vila. 😀

Ni får ha det underbart och njut av solen och fånga dagen.
Kram och kärlek

Sussi

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: