Överlägg

Sats i Bålsta, mitt andra hem

Idag kunde jag inte hålla mig…fick en kick av att prata med min PT i telefon. Så skönt att höra hans pepp och veta att han finns där,  var ner till Sats för att köra igenom kroppen lite, lite 😉 Möttes i reception av Lindas och Erikas leende. Härliga Bålsta Sats 😀  Träffade Carro, Eva, Maria, Annika och Gerard  mfl. så roligt.

Körde en enkel uppvärming i form av benböj mot pilatesboll, körde några utfall. Sen gick jag upp på övervåningen och körde några axelövningar och triceps. Hängde lite i chins för att känna om jag skulle orka… mmm jag orkade en halv 😉 alltid något efter att inte ha tränat på 3 veckor. Körde igenom magen lite för att få känslan av fasthet. Det kändes så skönt att får träna även om jag tog det ytterst försiktigt och lyssnade på hjärtat så att det inte skulle bli något pulshöjande.

Nu vet jag att jag orkar, om jag bara tar det försiktigt. Det viktigaste är att lyssna på kroppen. Men jag kan inte hålla mig från träningen. Det är så förbannat roligt.

Jag är tillbaka, men inte till 100% kanske bara till 25% men dock tillbaka 😀

 

Ha en underbar vecka!

 

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: