Överlägg

Nytt år nya utmaningar men samma mål.. focus ;-)

Nytt år är på ingående. Ett nytt år med nya utmaningar men med samma mål. Mål som kommer att nås men på mycket längre tid än tänkt. Detta kommande år kommer garanterat bli ett mycket annorlunda år. Jag går in i det nya året med humöret på topp och med en inställning som tyder på styrka och säkerhet. Jag kommer med all säkerhet genomgå en tuff operation, men den ska inte hindra mig att nå mina mål, den ska hjälpa mig att nå dit jag vill. Jag är stark, det har min mamma sagt till mig ända sen jag var liten och jag är stark, men jag är även svag, men min styrka sitter i mig själv att våga säga till när jag är svag och ber då garanterat om hjälp. Jag har många omkring mig som jag vet ställer upp på mig, min familj framförallt, men även mina vänner. Jag har garanterat VÄRLDENS I SÄRKLASS BÄSTA VÄNNERNA, ni som jag träffar ofta, ni som jag träffar sällan och ni som finns på FB. Ni är underbara och ni alla är oslagbara.

Jag önskar Er alla ett gott slut och ett underbart nytt år, Låt 2012 bli ett underbart annorlunda år.

LEV, LE, SKRATTA OCH FÅNGA DAGEN.

Puss och kram

Sussi

0 svar på “Nytt år nya utmaningar men samma mål.. focus ;-)

  1. Puss och kram till dig, finaste Sussi! Klart du fixar det här, ingen tvekan om det. Jag tar gärna en promenad med dig i lugnt tempo. Vi ses 2012 <3

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: