Promenader

Tänk vad skönt att få gå promenader utan att efter en liten bit börja flåsa. Vilken skillnad jag känner med andningen och syresättningen efter operation. Har gått ut och gått varje dag i stort sett sen jag kom hem, dock med varierad distans. Jag har gått mellan 3-5 km varje dag. Känner mig stark och löpsteget är inte långt borta. Det är en fantastisk skillnad som jag känner, det går knappt att förklara. 16 dagar efter operation och jag känner mig verkligen som en ny människa. Syresättningen till hjärnan och resten av kroppen gör att man känner sig mer allert, dock är jag fortfarande trött och känner värk efter operation. Behöver mycket vila, men mellan vilo perioderna är jag och blir jag bara piggare och piggare. Den oro jag hade innan operation kan jag inte längre förstå att jag hade, det är en sådan underbar skillnad. Operation gick oxå enligt vad läkaren sa fantastiskt bra. Inga som helst komplikationer, alla värden var bra och höll sig stabila hela tiden. Snart är tränigen åter ett faktum, dock lite rehab först. 3 månader ska jag ge rehabliteringen.

Till nästa vecka tänkte jag försöka mig ner till Sats för lite rehab träning. Jag håller mig till promenader denna vecka ut.

Nu är jag sjukskriven 3 månader, under tiden ska jag, rehabträna, gå promenader och njuta av nuet.

Test! Försök att under en dag inte använda Era armar, bindfast dem i sidan, försök sen sätta dig ner, resa dig upp, lägga dig ner, ställa dig upp, bära en liter mjölk etc, etc.

Jag får under denna period inte använda armarna. Testa och se hur bra det går ;

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top