Livet för kort för att ta förgivet

Vad är det som händer runt mig, mina vänner och de som jag håller av. Varför kan inte livet bara vara en dans på rosor, med medgång och lycka. Ena sorge beskedet efter det andra kommer hack i häl hela tiden, VARFÖR?? Hur mycket ska en människa orka. Vad har gjort att vi får så mycket negativa vibrationer.

Först får jag själv ett besked som drar undan mattan, jag har ett hjärtfel, det är nu åtgärdat och jag försöker ta mig igenom rehabliteringen och försöker må bra. Jag orkar mer och mer för varje dag och känner energin komma tillbaka. Då får jag veta om en nära vän som har fått cancer, en annan vän fick beskedet om cancer precis innan jag fick veta om mitt hjärtproblem. En annan vän ska separera en annan vän får veta att sin make har åkt till akuten för eventuell hjärtinfarkt, finns det inga stopp. En annan vän dör. En annan saknar en annan och livet är bara skört. Sen ska jag själv separera då min sambo var otrogen när jag opererades. Hur mycket orkar man??

Livet är skört, ta vara på varandra och ta inget för givet.

Visa kärlek, ömhet och vördnad!

Le, skratta och var glad!

Fånga dagen!

Lär dig livets största gåva,

ÄLSKA, GLÖMMA & FÖRLÅTA

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top