På "G"

Hej

Nu har jag vilat i drygt 1 ½ vecka, frustrationen kryper i mig.

Igår var jag åter igen hos läkaren. Blåsljudet på hjärtat har inte fått förändring, problemet kvarstår. 🙁 Men efter lite disskutioner  med läkaren och förklaring av vilket mål jag har så var det ingen fara att träna. Dock bör jag inte överanstränga mig och heller inte maxa mina pass. Jag ska nu fram till den 9:e januari då jag ska utföra en hjärtultraljud träna med måtta för att hålla kroppen i schakt, så att jag inte tappar allt jag redan har byggt upp.  Förhoppningsvis visar hjärtultraljud att det inte är någon större fara och jag kan gå på träningen så hårt som jag vill.

Jag undviker idag hård konditionsträning, men det gör jag ju annars oxå nu i uppbyggnadsfasen 😉

Men det känns lite konstigt att jag ska få problem, problem som jag trodde jag aldrig skulle råka ut för. Konstigt det kan bli i livet. Men jag är i gott mod, och strävar efter mitt mål som jag vill uppnå i december nästa år. Då jag ska kliva upp på scen med den perfekta fitness kroppen. Bara tanken på att få kliva upp på scen, att ha rutor på magen och vara så \”perfekt\” tränad gör mig alldeles pirrig.  Wow säger jag bara, de tjejer som jag såg på fitnessfestivalen nu i år, vilka kroppar, vilket slit de har lagt ner. IMPONERANDE! Själv ska jag lyckas jag med, det har jag bestämt mig för och inget kommer att kunna stoppa mig…. inte så länge det inte är något livshotande.

 

Kram på Er!

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top