Överlägg

Ny tid :-D

Nu har jag äntligen fått en ny tid för hjärtultraljud, behöver med andra ord inte vänta till 9:e januari. Puh, skönt 🙂 Ska göra undersökningen i morgon torsdag och träffa läkaren på tisdag nästa vecka. Förhoppningsvis hittar de problemet och kan lösa det snabbt så att jag kan återgå till den träning som jag vill utföra samt att jag faktiskt vill bli piggare. Just nu så är jag så fruktansvärt trött. Somnar nästa på väg till jobbet, det är inte bra eftersom jag kör bil 😉

Igår körde jag ett lätt axelpass. Det var skönt att komma till gymmet, träffa alla goa människor samt att få trötta ut några muskelgrupper. Jag känner att jag är lite feg, vågar liksom inte ladda på eller ta ut mig. Vill inte bli sämmre, vill kunna ställa upp på luciapokalen nästa år. Tränar lite lätt nu för att inte tappa allt.

Saknar min PT, längtar efter att få träna med honom igen ordentligt. Men det kanske är lite tur i oturen att jag är “dålig” nu, han har mycket om kring sig och har nog heller inte så mycket tid med mig. Så efter jul hoppas jag att han har mindre åtagande och att jag är frisk så han kan ta sig an mig med ett 100% fokus.

Återkommer i ärendet gällande min hälsa så snart jag varit på hjärtultraljudet i morgon.

På återskrivande

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: