Olika gym andra förutsättningar

Igår träffade jag en gammal vän som jag inte har träffat på 1 ½ år. Joanna, vilken tjej. Hon är ett energiknippe som ger så mycket av sig själv och ger så mycket positiv energi. Förstår inte varför tiden alltid ska springa iväg och det ska ta sådan tid mellan gångerna man ses. Men jag måste nog skylla på mig själv, Joanna är en envis tjej som inte gav sig innan jag fick tid och prioriterad rätt, och träffade henne.
Vi träffades på Sats Hötorget, det var första gången för Joanna att sätta sin fot där och andra gången för mig. Jag måste säga att man känner sig totalt vilsen när man kommer till ett nytt gym. Inte samma hantlar, vikter, stänger, maskiner som man är van vid. Kändes som huvudet fick jobba mer än självaste kroppen då man var tvungen att tänka vilka övningar man skulle göra. Det gick inte att köra på samma sätt som man är van vid. Men det var en utmaning och utmaningar är kul. Efteråt så skulle vi iväg och äta en bit mat, Joanna rekommenderade \’Blåbär\’ ett ställe där de serverar sallad. Vi åkte till Kungsholmen där en av restaurangerna ligger, men de stängde 19,00 så det var bara att bege sig till Odenplan. Men hallåå!! Stockholm, parkering…. det finns ingenstans att parkera, det är fullt överallt. Kan bara konstatera att ska man bo i den staden ska man ta och använda benen och gå eller det kollektiva alternativet. Efter ca 30 minuters letande så fann vi en parkering. Skönt, nu blev det äntligen middag. Efter träning, prat, skratt och massa minnen, så var kvällen slut. Nu kommer vi inte låta det gå 1½ år till nästa gång, max 2 veckor. Då är det Joannas tur att visa vad hon tränar och jag ska försöka orka haka på.
Idag ska jag testa ett nytt gym igen, Sats Odenplan… vi får se hur det gymmet är.

Ha det bäst!!

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top