Överlägg

Tankspridd jag…eller blondin ;-)

Tänk att jag aldrig slutar att förvåna mig själv. Jag är nog en av de mest tankspridda som finns. Idag tänkte jag åka till Odenplan och träna på Sats, men vännen jag skulle möte fick förhinder så jag övervägde hur jag skulle göra. Jag satte mig i bilen när jag slutade jobbet och åkte hemåt av bara ren rutin och vana. När jag närmar mig Sats i Bålsta då ringer Jonas, min PT….
– Hej, det är Sussi svarar jag
– Tjena det är Jonas
– Ska jag träna med dig i dag?? Säger jag då?
– Ja, har du glömt? svara Jonas
– Öhh, ja, är det kl 17,00?? ( klockan var då 16,50)
-Ja just det, svarar Jonas
-Bra, jag är utanför kommer på studs.

Alltså, jag är hopplös, tänk att jag glömmer och förtränger. Vilken tur att jag inte åkte till Odenplan och vilken tur att min vän inte kunde ses. Inget ont som har något gott med sig. Att få köra ett pass med Jonas var nog det bästa som kunde hände idag. Jag blev så glad att Jonas var där och vi skulle köra ett pass. Tungt var det, bra gick det och grymt var det. Rygg körde vi och baksida axlar. TACK Jonas, för att du står ut med denna tankspridda blondin 😉

Efter passet åkte jag och hämtade hem mina pojkar från deras pappa, ville ha lite extra mys med dem nu när de har sportlov.
Jag passade även på att testa göra egna bars. Vet bara inte hur nyttiga de är, kan någon hjälpa mig att räkna ut det tro?? Goda och mättande blev de i alla fall.

Här kommer receptet:

1 dl valnötter
1dl cachewnötter
1 dl kvarg 0.1%
1 dl bakprotein
några droppar vanilj extrakt
2 msk kokos
½ dl fibrex
25 gram hackad mörk choklad
Allt kördes i mixern och ner i plåt, bredde ut allt tunt och gräddade i 200g i 15-20 min. Varje bit vägde efter 25 – 30 g och det blev 10 bitar

Hemmagjorda bars

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: