När verkligheten kommer ikapp

När känslor i en får leva sitt egna liv då kan jag verkligen glömma både tid och rum. När jag låter mina känslor komma och jag öppnar mitt hjärta och låter det få känna fritt då blir jag också som mest sårbar men också älskvärd. Att leva med ett öppet hjärta är härligt samtidigt som det kan göra riktigt ont. Att låta sig känna fritt är också att tillåta sig att få bli sårad. Men den som bestämmer att jag ska bli sårad och må dåligt är bara jag själv, kan aldrig anklaga motparten som inte känner detsamma, oavsett om vi pratar kärleksrelation eller vänskapsrelationer. Känslorna ska få leva fritt och få andas och leka med viden. Men när känslorna inte blir besvarade på samma sätt så gör det ont. Jag kan förstå när när en kärlek eller en vänskap inte blir besvarad, även om det ibland kan vara svårt att acceptera. Men det är bara mina egna tankar, vilja och känsla som inte vill acceptera det i så fall. Ibland behöver jag kanske få en \”käftsmäll\” för att få ett uppvaknande, eller bli rejält omskakad för att vakna till verkligheten.
Idag kom verkligheten ifatt och polletten ramlade ner. När det äntligen skedde var det också som en sten föll från mina axlar och oron som jag känt försvann.
Verkligheten kommer i kapp när man lever i en dröm, och det är skönt när man vaknar upp och inser att verkligheten kan vara bättre än drömmen. Trots att man är ledsen att drömmen tog slut.

Jag har för en tid sen fått kontakt med en gammal vän, Malin. Vi var stora rivaler i skolan och vi tålde verkligen inte varann. Men när Malin för en tid sen kontaktade mig så tänkte jag, klart jag måste ge bruden en chans. Hon och jag har också pratat mycket om detta om detta varför vi inte tålde varandra i skolan. Allt hängde mycket på grupptryck och avund. Malin och jag var väl rätt lika till sättet och vi fick hjälp utifrån att trigga varandra till att inte tycka om varandra.
När Malin nu kontaktade mig så vann hon en speciell plats i mitt hjärta, där två vilsna tonårssjälar har mötts och blivit två starka kvinnor. Så glad att hon kom in i mitt liv och vågade ta kontakt efter 25år. Släpper inte taget om dig Malin <3

Jag har under de senaste åren mött många människor som satt sina spår i mig, vissa djupare än många andra. Men jag är så tacksam för dem människor som jag mött som givit mig det vackra i livet och som jag också fått möjlighet att ge tillbaka. KÄRLEK, det är just det jag givit och fått, kärlek i vänskap och den är starkare än något annat.
Den kraft som kärlek bär med sig är en kraft som finns inom mig. Trots att jag ger och kan bli sårad så växer sig kraften kärlek i mig än starkare. Den som inte vill eller kan ta emot den, den som inte är öppen helt i sitt hjärta och kan känna kommer finna den kraft så småningom och då också kunna ge tillbaka till den de möter och där de känner att den är rätt.
För mig är livet kärlek, vänskap och empati. Det är medkänsla och tillit.

Jag är så tacksam för varje dag jag är här, för varje dag som jag andas.
Ibland så rasar jag, ofta en liten bit när jag blir sårad, men det är bara som en trampolin där jag får kraft att ta sats att flyga än högre och nå ännu mer av kärleken och hitta sanningen i mig själv och hålla fast vid den.

JAG LEVER, JAG KÄNNER OCH JAG ÄLSKAR

Kram och kärlek
Sussi

http://www.hypersmash.com/dreamhost/

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top